181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30

TPS:n koulukiertue keräsi kiitosta - kiertue jatkuu syksyllä!

 

TPS:n koulukiertue vieraili kevään aikana yhteensä viidessä koulussa ja keräsi kiitosta sekä lapsilta että opettajilta. Vasaramäen, Ilpoisten, Kaarinan Kotimäen, Ruskon Kirkonkylän sekä Naantalin Karvetin koulun väki sai viettää liikunnallisen ja elämyksellisen iltapäivän yhdessä TPS:n juniorijääkiekon ja SM-liigapelaajien kanssa.

Idea koulukiertueeseen on lähtenyt urheiluseuran halusta viedä mukanaan liikunnan iloa lasten keskuuteen ja innostaa lapsia liikkumaan. Samalla TPS voi tuoda tietoisuutta junioritoiminnastaan lasten pariin. Tätä kautta saadaan varmasti myös uusia jääkiekon harrastajia Turun alueelle.

– TPS haluaa omalta osaltaan olla mukana lisäämässä lasten liikunnan harrastamista. Pääpainon tulee olla liikunnan leikkimielisyydessä ja yhteisessä hauskanpidossa, kun innostetaan lapsia lisäämään liikuntaa, visioi juniorijääkiekon valmennuspäällikkö Sami Aaltonen kiertueen alkutaipaleella.

Liikunnallista menoa SM-liiga kiekkoilijoiden kera

Koulukiertueen ohjelma on sisältänyt liigapelaajien haastattelut, joihin myös oppilaat ovat päässeet osallistumaan kysymysten muodossa. Lisäksi pelaajat ja oppilaat ovat muodostaneet liikunta-aiheiset tietovisajoukkueet ja kisailleet keskenään. Tapahtuma on huipentunut lasten ehdottomaan suosikkiin, leikkimieliseen salibandyotteluun lasten ja liigapelaajien kesken. Tilaisuuden puuhamiehenä ja vetäjänä toimi TPS:n valmennuskoordinaattori Marko Mäenpää.

 

Opettajat arvostavat koulukiertuetta

 

Ilpoisten koulun liikuntavastaavat Kimmo Nikkilä ja Mervi Aavikko antoivat kiitosta TPS:n koulukiertueelle. Yhteistyö sujui vaivatta ja TPS toi valmiin paketin koululle.

- Koulun tehtäväksi jäi ainoastaan huolehtia oppilaat paikalle, kertoo Nikkilä.

Nikkilä ja Aavikko ovat molemmat sitä mieltä, että nykyaikana lasten liikuntaharrastukset jäävät huolestuttavan vähälle ja lasten innostaminen liikunnan ja seuratoiminnan pariin on tärkeää työtä.

- On hienoa huomata, että liigapelaajilla on aikaa ja kiinnostusta vierailla kouluilla. Tämä on hyvä keino saada lapset innostumaan. Lapsista on myös mukavaa saada vaihtelua normaaliin koulurytmiin, sanoo Aavikko.

HC TPS KIITTÄÄ KOULUJA YHTEISTYÖSTÄ KAUDELLA 2008 - 2009

TPS toivoo lisää kouluja yhteistyöhön

Tapahtumalla on nyt valmis sapluuna olemassa ja se on helppo toteuttaa kaikissa kouluissa. Koulukiertue jatkuu jälleen syksyllä 2009.

Oletko opettaja tai rehtori? Haluatko TPS:n koulukiertueen vierailemaan myös teidän kouluunne?

Ole yhteydessä TPS:n juniorijääkiekkoon:

Valmennuspäällikkö Sami Aaltonen, sami.aaltonen(at)tps.fi, 020 720 7212

Valmennuskoordinaattori Marko Mäenpää, marko.maenpaa(at)tps.fi, 020 720 7215