karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

Lämpöpuisto Oy Lätkäliigan 2008 -2009 voittaja!

HC TPS:n ja Aamuset-kaupunkilehden Lätkäliiga starttasi kauden 2008-2009 kynnyksellä ja houkutteli mukaansa 51 paikallista yritystä. TPS:n kotiotteluiden tulosveikkaus on antanut yrityksille lisämausteen kiekkokauden seuraamiseen ja myös palkinnot kilpailussa ovat olleet tavoittelemisen arvoisia.

Lätkäliigaan osallistuneet yritykset ovat saaneet myös näkyvyyttä Aamuset-lehdessä yritysesittelyjen muodossa. HC TPS ja Aamuset ovat olleet erittäin tyytyväisiä Lätkäliigan ensimmäiseen kauteen ja samanlaista palautetta on saatu myös Lätkäliigan yhteisissä tapaamisissa kauden aikana.

- Tässä on yritykselle hyvä väylä verkostoitua paikallisten yrittäjien kesken ja Lätkäliigan toimintaa on tarkoitus pyrkiä tiivistämään ja kehittämään ensi kautta ajatellen, kertoo Lätkäliigan vetäjänä toiminut HC TPS:n markkinointikoordinaattori Reetta Viinanen.

Lämpöpuisto piti ykkössijaa lähes läpi kauden

Lämpöpuisto Oy:n voitokas kulku historian ensimmäisessä Lätkäliigassa lähti liikkeelle jo aivan kauden alusta. Kolmannen kotipelin jälkeen Lämpöpuisto nousi tulosveikkauksessa kärkeen ja piti paikkansa runkosarjan loppuun saakka. Voitto irtosi lopulta ylivoimaisella pistemäärällä 209.

- Ainoa taktiikka oli jokaisen kotiottelun veikkaaminen. Muuten mentiin vahvalla intuitiolla ja veikkaus annettiin heti veikkausviestin saavuttua, valottaa Lämpöpuisto Oy:n veikkausmestari Kari Orpo yrityksen ylivoimaisuutta.

Kuten urheilussa aina, myös Lämpöpuistolla oli tiukkoja vastustajia haastamassa. Lätkäliigassa hopeasijalle ylsi kauden toiseksi parhailla veikkauksillaan Kallun Grilli (pistein 173) ja kolmanneksi tuli todella tiukalla piste-erolla neljänteen sijaan Turun Tavaratori (pisteet 157). Voidaankin todeta Lätkäliigan noudatelleen jännityksessään tämän vuotuista SM-liigaa.

Lätkäliigan yritykset mukana hyvänteossa

Lätkäliiga-yritysten osallistumismaksujen tuotoista ohjattiin 2500 euroa hyvälle asialle, TPS:n juniorijääkiekon toiminnalle. Näin jokainen osallistunut yritys pääsi myös mukaan tukemaan junioritoimintaa ja osoituksena tästä jaetaan jokaiselle yritykselle kunniakirja.

HC TPS kiittää Aamuset-kaupunkilehteä sekä kaikkia Lätkäliigan yrityksiä tästä kaudesta ja ensi vuonna jatketaan. Mukaan mahtuu myös uusia yrityksiä!