karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

Allu ja kotiyleisö varastivat HIFK:n unelman

Turun Palloseura vei HIFK:ta isännän ottein sunnuntaina Turkuhallissa voittaen helsinkiläiset villi kortti-kierroksen toisessa pelissä maalein 4-1 (1-1, 1-0, 2-0). Ottelusarja meni suoraan kahdesta poikki TPS:n lähetettyä kissapedot kesälomalle voitoin 2-0.

Kauden ennätysyleisö 8206 silmäparia siivitti kotijoukkueen hurmokseen, jollaista ei Turkuhallissa ole muutamaan vuoteen nähty. Lehterit kansoittaneet kannattajat tekivät aaltoja, huusivat, lauloivat ja suorastaan kantoivat Palloseuran voittoon.

Koko joukkue esiintyi kiitettävästi. Esiin erinomaisesti pelanneesta ryhmästä nousivat kahden maalin Mikko Eloranta, kolmen syötön Aki Uusikartano, 1+1 tehoin kunnostautunut Antti Erkinjuntti ja maalinsa jälleen käsittämättömästi tukkinut Alexander Salak. Allulle kertyi ottelussa 30 torjuntaa ja hän oli ottelusarjan ratkaiseva pelaaja.

- Samanlainen peli tämä oli kuin muutkin. Yritän aina valmistautua parhaani mukaan otteluun. Kaikkihan siellä pitää kiinni ottaa. Tänään homma toimi ja koko joukkue pelasi erinomaisesti. Oli upeaa, kun yleisö oli takanamme ja suorastaan sekosi voitostamme! Tätä halutaan lisää, hehkutti ottelusarjan suurin sankari Alexander Salak.