kaudenavaus_uusi_karuselli.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

Turun MM-kultajuhlan ohjelma

Ennätysajassa valmisteltu ”Kapteeni Koivun Kansanjuhla” Turussa sai artistit ja monet yhteistyötahot talkoohengessä mukaan.

Förin länsirannan kansanjuhla Aurajoen rannalla, Barkerinpuiston kupeessa saa kunnolliset puitteet, kun mukaan ovat lupautuneet monet turkulaiset ja muut nimiesiintyjät. Pääohjelmanumerona on tietenkin Leijona-kapteeni Mikko Koivun saapuminen paikalle, kaupunginjohtajan tervehdys ja Leijonista ainakin Teemu Lassila on mukana juhlimassa. Palkintomalja saapuu ohjelma-lavalle Förillä, jonne Mikko Koivu saapuu avoauton tuomana.

 

Tapahtuma-alue avataan klo 15.00 ja show alkaa lämmittämään juhlakansaa. Kohokohta, Mikko Koivun ja pokaalin saapuminen, tapahtuu myöhemmin, kunhan Koivu saadaan kuskattua armeijasta ”viikonloppuvapaalle”. Tapahtuma jatkuu aina klo 22.00 saakka.

 

Järjestäjät panostavat tapahtuman pitämiseen iloisena ja koko perheen raittiina ulkoilmajuhlana, alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia, vaikka perjantai ja kesäiseksi povattu sää tähän houkuttelisikin.

 

YLE Urheilu ja YLE Turku lähettää nettikuvaa tapahtumasta ja screeniltä voi seurata lavan tapahtumia ja kiekkokoosteita.

 

 

Ohjelma ja esiintyjät esiintymisjärjestyksessä:

15.00 ALUE AVATAAN

Grammers

Kilpi

Kapa ja Sakke

Maailmanmestarit Förillä

Maammelaulu, Toni Nuotio

Maailmanmestarit lavalla

Kaupunginjohtajan tervehdys

Mira Luoti

Tommi Läntinen

Veepee Lehto

Jolene

Fredator

Ressu

 

 

Lisätiedot:

Pasi Tamminen, Happening Oy, 0400 860 446, pasi@happening.fi

Kimmo Hyyppä, tapahtumakoordinaattori, Turun kaupunki, 050 5590 180