kaudenavaus_uusi_karuselli.jpgmökkikausi_karuselli.jpgkaruselli_tps_shop.jpg

AHL-pakki Darcy Campbell TPS:n puolustukseen

TPS on solminut vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaisen puolustajan, Darcy Campbellin kanssa. 25-vuotias Campbell on pelannut kaksi viime kauttaan AHL:n Lake Erie Monstersissa ja hänellä on taskussaan myös yksi NHL-ottelu Columbuksen riveissä.

185-senttisellä ja 85-kiloisella Campbellilla on takanaan nousujohteinen ura. Hän pelasi vuosina 2004 – 2007 CCHA-yliopistosarjassa Fairbanks –joukkueessa. Maaliskuussa 2007 Campbell siirtyi vapaana agenttina NHL-seura Columbuksen organisaatioon ja merkkautti nimiinsä yhden NHL-ottelun. Tammikuussa 2008 Columbus kauppasi Campbellin oikeudet Coloradolle.

Viimeiset kaksi kautta Campbell on pelannut Syracuse Crunch ja Lake Erie Monsters AHL-joukkueissa. Hän saavutti viime kaudella 74 ottelussaan tehot 7 + 8 = 15 sekä 61 jäähyminuuttia.

TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori kommentoi Campbellia seuraavasti:

- Pääsin näkemään Darcyn peliä tällä kaudella AHL:ssä ja hän on hyvin liikkuva puolustaja, joka kuljettaa kiekkoa ja tukee hyökkäystä taitavasti. Kiekollisena puolustajana hänellä on hyvät valmiudet erikoistilannepelaamiseen, jota hän esimerkiksi johti loppukaudesta Lake Erie Monstersissa. Lisäksi Darcy on hyvän kokoinen ja riittävän fyysinen pelaaja Euroopan kaukaloihin. Hyvän luistelun ansiosta hän sopeutuu hyvin suurempaan kaukaloon.

Päävalmentaja Kai Suikkanen on tyytyväinen joukkueensa rakentumiseen:

- Ihan aikataulussa ollaan ja rauhallisesti edetään pala kerrallaan, kuten olemme keväällä sopineet. Tuoreet hankinnat vaikuttavat erittäin hyviltä, joukkueen profiiliin sopivilta ja innolla odotamme ”ulkomaanapujen” liittymistä joukkueeseen elokuussa.

Campbell liittyy TPS:n joukkueeseen elokuun alussa.

Lue lisää Campbellista täältä.