071

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
13.2.2018

Zach Budish: "Tulin pelaamaan pudotuspeleissä ja voittamaan mestaruuden"

Tepsin uusimmalla ulkomaalaisvahvistuksella Zach Budishilla on meneillään kiireinen viikko. Yhdysvaltalaispelaaja saapui Mikkelistä Turkuun sunnuntai-iltana. Maanantaiaamuna olivat ensimmäiset treenit ja heti perään oli lähtö joukkueen kanssa kohti Lappeenrantaa. Tiistaina TPS kohtaa SaiPan, joten suuremmalle hengähdystauolle ei ole aikaa.
 
zach-twitter.png
 
Vaikka Turun suurempi tutkiminen ei ole vielä ollut mahdollista, on Budish liikkeellä hyvin mielin. Toisin kuin Mikkelissä, edessä häämöttävät nyt pudotuspelit. Mies ei malttaisi odottaa kevään tuloa.
 
– Olen ollut Turussa pari kertaa aiemminkin. Myös yksi joukkuekaverini Jukureista pelasi täällä ennen, eikä hänellä ole muuta, kuin hyvää sanottavaa, Budish toteaa. 

Vastaanotto hyvä

 TPS:n kannattajat ovat ottaneet hyvin vastaan uutisen uudesta vahvistuksesta. Budish on myös iloinen, että uudet pelikaverit ovat myös olleet ystävällisiä ja auttavaisia.
 
– Joskus on vaikea tulla uuteen joukkueeseen tässä vaiheessa kautta, mutta kaikki ovat olleet mukavia. Muut tulivat heti luokseni ja käskivät kertomaan, jos voivat auttaa jossain. On jännittävää olla täällä ja olen todella iloinen.   

TPS:n yhteistyökumppanit mukana

Myös TPS:n yhteistyökumppanit ovat olleet tyytyväisiä uuden hyökkääjän saapumiseen. Esimerkiksi kummiyritys löytyi samana päivänä, kun loppukauden sopimus allekirjoitettiin.
 
– Kun joukkue vahvistuu, tarvitaan myös yhteistyökumppaneita. Tätä ollaan rakentamassa yhdessä, kommentoi Budishin uuden kummiyrityksen, VJ-WORKSin, Ville Järvinen.  
 
– Olemme aiemmin tehneet töitä yhdessä Mark Fraserin kanssa ja olemme yhteistyöhön hyvin tyytyväisiä. Budish on vähän saman tyyppinen pelaaja, joten halusimme olla mukana myös tässä. Innolla odotamme, että pääsemme näkemään hänet tositoimissa.
 
Teksti ja haastattelu: Roosa Kennedy
 
Katso haastattelu alla tai Youtubessa!