071

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
13.2.2018

Ystävän kanssa lounaalle ja peliin!

Keskiviikkona vietetään ystävänpäivää, joten mikä olisikaan mukavampaa kuin viedä ystäväsi herkulliselle lounaalle? Saat nyt kaksi lounasta yhden hinnalla. TPS-toimistolta voit keskiviikkona ostaa myös lauantaiseen Lukko-otteluun lippuja samalla tarjouksella.
 
yp_banner.png
 
Keskiviikkona Aura Premium Loungen arkilounaan saat erittäin edullisesti, nimittäin nyt pääset ruokailemaan kaksi yhden hinnalla! Tai vaikka suuremmallakin kaveriporukalla - neljä kahden hinnalla!
 
Lounaan yhteydessä voit ostaa myös lauantain huippuotteluun kaksi lippua yhden hinnalla! Ystävänpäivän jatkot hyvässä seurassa huippujääkiekon parissa lauantai-iltana, mikäs sen parempaa?
 
Lukko-pelin lippuja voit ostaa lounasaikaan TPS-toimistolta.
 
Lounaan yhteydessä voi tilanteen mukaan seurata TPS:n lätkäjoukkkueen aamujäitä tai syödä treenien jälkeen pelaajien kanssa samassa ravintolassa.
 
Tarjolla on kaksi pääruokaa ja salaattibuffet. Normaalin kotiruoan lisäksi toinen lämmin pääruokavaihtoehto on ns. urheilijaversio eli TPS:n jääkiekkojoukkueelle suunniteltu urheilijalounas. Keskiviikkona lounaaksi on lasagnea (L) ja maissipaneroitua broileria, paahtopaprikamajoneesia sekä yrttiperunat (L,G)
 
Sisäänkäynti Business Clubin ovesta (pääovilta hieman Messukeskuksen suuntaan), josta opastus portaikkoa pitkin ravintolaan.
 
Hinnat:

Koko buffet 10,50 €
HC TPS:n kausikortilla ja muilla alennuskorteilla 9,50
Salaattibuffet 8,50 €  

Herkullinen lounas Aura Premium Loungessa jatkuu ystävänpäivän jälkeenkin. Ajantasaiset lounaslistat löydät Tepsin nettisivuilta.