021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
9.1.2018

samuli-hietarinta.png

Businessvieraana Visa-Auton Samuli Hietarinta: Dancecam villitsee somessa ja tukee paikallista jääkiekkoa

TPS on tällä kaudella keskittynyt ottelutapahtumien kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Olemme nähneet teemapelejä, seremonioita ja lapsille järjestettyä toimintaa, mutta myös tämän kauden yleisösuosiksi nousseen dancecamin. 

Dancecamin konsepti tuli Visa-Auton toimitusjohtaja Samuli Hietarinnalta, mutta ideaa lähdettiin kehittämään tiiviissä yhteistyössä TPS:n kanssa. 

 – Ajatus tuli minulta. Katselin paljon NHL-pelejä ja halusin hakea sieltä elementtejä meillekin, Hietarinta kertoo. Ajatus oli pyörinyt mielessä aiemminkin, mutta sitä ei oltu otettu käyttöön samassa mittakaavassa. Dancecamissa haluttiin ehdottomasti hyödyntää myös rapakon takaa tuttua battle-tunnelmaa. 

Visa-Autossa on Hietarinnan lisäksi muitakin NHL-faneja, minkä lisäksi monet käyvät säännöllisesti katsomassa Liiga-pelejä. Tuntui siis selvältä, että yhteistyötä haluttiin lähteä tekemään TPS:n kanssa. 

– Turkulainen jääkiekko ja sen tukeminen on meille erittäin tärkeää, Hietarinta kommentoi. 

Yhteistyössä on siis kyse muustakin kuin vain siitä, että halutaan olla esillä. 

Tuloksia jäähallissa ja sen ulkopuolella

 Dancecamia on hyödynnetty nyt noin puolen kauden ajan. Se on villinnyt ottelutapahtumissa ja saanut yleisön heittäytymään täysillä mukaan, mutta tuloksia on näkynyt muuallakin kuin vain ottelutapahtumissa. 

– Tämä on aiheuttanut paljon positiivista liikehdintää sosiaalisessa mediassa, Hietarinta toteaa.

– Ihmiset ovat lähetelleet paljon kysymyksiä, kommentoineet ja kehuneet, ihan vapaa-ajallakin. Olemme positiivisesti yllättyneitä siitä, miten hyvin turkulaiset ovat lähteneet mukaan ja intoutuneet tanssimaankin. 

Molemmat osapuolet ovat olleet yhteistyöhön hyvin tyytyväisiä ja aikovat jatkaa sitä myös tulevaisuudessa. 

Ottelutapahtumissa on nähty kaupallistettuina tuotteina myös mm. Kiss Cam, Huutomittari, Tietoareenan Ehkä Turun kovin lämäri ja Turun Tietopalvelun Post Game Show. Kaikki konseptit on kehitetty yhdessä yrityksen ja seuran kanssa. 

 Tämä artikkeli on osa uudistunutta Business TPS -uutiskirjettä.

Tilaa TPS:n uutiskirje!