021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
25.10.2017

HC TPS:n edustuspelaajat kutsuivat Veikkausliigaan nousseen FC TPS:n kotiotteluunsa

Turun Palloseura viettää kuluvan viikon aikana 95-vuotisjuhliaan. Seuran virallinen ”syntymäpäivä” on 24.10. Vuonna 1922 perustettu seura pelaa ensi vuonna jääkiekon ja salibandyn lisäksi jälleen jalkapallon pääsarjassa.

Jalkapallojoukkueen nousu Veikkausliigaan on herättänyt Tepsin jääkiekkojoukkueessa suurta ylpeyttä. Pelimatkalla Mikkeliin edustusjoukkueen pelaajat halusivat tehdä FC TPS:n miehille kiitosvideon, jossa ovat äänessä Oskari Setänen, Jonne Virtanen, Oskari Siiki, Patrik Virta, Elias Karvonen sekä Teemu Väyrynen.

TPS:n jääkiekkojoukkueen pelaajat ovat mahdollisuuksien mukaan jännittänyt kuluneen kauden aikana jalkapallon Ykkösen otteluita paikan päällä. Siksi he ovat ylpeitä, kun saavat joukkueena kutsua FC TPS:n väen omaan otteluunsa jalkapallokauden jälkeen.

Videon voi käydä katsomassa seuran Facebook-, Twitter- ja Instagram-tileiltä.

HC TPS:n tempaus sai välittömästi vastakaikua FC TPS:n puolella ja kaikki lauantaina kaupungissa olevat jalkapallopelaajat ovat lupautuneet tulemaan Gatorade Centerin jäälle ottelun alussa järjestettävään juhlahetkeen.

Lauantaina 28.10. pelattava TPS–JYP-kotiottelu on samalla myös Roosa Nauha -ottelu, jossa kerätään varoja rintasyövän vastaiseen taisteluun. Tämän kunniaksi naiset pääsevät otteluun 1 eurolla! Naisille tarkoitetut kampanjaliput ovat myynnissä vain pelipäivänä hallin lipunmyynnissä kello 15.30 alkaen. Ottelu alkaa klo 17.00.

TPS on halunnut seuran syntymäpäiväviikon kunniaksi järjestää ohjelmaa koko perheelle. Kioskitarjousten lisäksi halliin on järjestetty peräti kaksi lastenmaailmaa: perinteinen lasten oma Hunajamaailma on päiväkoti-ikäisille ja perhepeliin erikseen rakennettu touhupaikka on alakouluikäisille.

TPS–JYP Gatorade Centerissä lauantaina 28.10. klo 17.00.