281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
23.3.2018

TPS–SaiPa otteluinfo - halilla ohjelmaa niin lapsille, nuorille kuin hokijätkille!

Lauantai-iltana on luvassa joukkueiden välinen kolmas kohtaaminen. Tiistaina Turussa oli upea jännitysnäytelmä ja playoffs-kiekkoa parhaimmillaan. Tähän yhtälöön lisätään lauantai-illan huuma, niin upea kiekkoilta on valmis. Tämän haluat kokea paikan päällä!

tps-saipa otteluinfo iso 775x282.png

Infoa pelistä

Liput 
Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä tunti ennen ottelua. Voit ostaa ennakkoon lippusi myös verkkokaupasta.

Ovet auki klo 15.30
Ovet aukeavat ottelutapahtumiin perjantaisin ja lauantaisin aina 1,5 tuntia ennen ottelua ja arkisin (maanantaista torstaihin) 1 tunti ennen ottelun alkua. 

Otteluisäntänä Barona.

Paavo Nurmi Games on myös ottelussa mukana omalla pisteellään A-puolen aulassa. Pisteellä voit esimerkiksi pyöräyttää onnenpyörää!

Ohjelmaa lapsille, nuorille ja lapsenmielisille
Lasten omassa Hunajamaailmassa meno ja vilinä jatkuu tuttuun tapaan. Lisäksi G-katsomon takana on tarjolla mustavalkoisia kasvomaalauksia, TPS-siirtotatuointeja sekä pöytälätkää.

Hallilla on myös monen kirjavaa väkeä, kun Jore-karhu saa kaverikseen Siljan Harri Hylkeen sekä Skanssin Hani-pörriäisen.

Pelin ennakointia Sport Baarissa klo 16
Jääkiekkovalmentaja Juuso Nieminen sekä TPS-hyökkääjä Elias Karvonen ennakoivat illan ottelua. Haastattelijana Iku Viitanen Sport Baarissa klo 16 alkaen.

Seurajuoma & Happy Hour
Mustavalkoista seurajuomaa saa nyt hallin ravintoloista. Seurajuomaa hyvässä seurassa! Lisäksi lauantai-iltana Sport Baarissa on Happy Hour -hinnat! Eli ensimmäisen puolen tunnin (klo 15.30-16) aikana hanajuomat -50% ja viidellä eurolla seuraavan puolen tunnin ajan (klo 16-16.30).

Pysäköinti 
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Nyt loppukauden parkkikortti hintaan 30 €! Sisältää myös mahdolliset playoffs-ottelut. Ota yhteyttä tps@tps.fi, mikäli haluat oman parkkikorttisi.

Matsibussi
Turun seudun joukkoliikenteen linja 100 liikennöi Kauppatorilta pysäkiltä T1 5-10 minuutin välein. Ensimmäinen bussi lähtee 1 h 30 min ennen ottelua ja viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen pelin alkua. Paluukuljetukset takaisin kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. 

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät täältä.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa 
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan!  

Pelin jälkipuinti 
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Baarissa. Tuttuun tapaan hallin tauluilla ja TPS:n Facebookissa myös Post Game Show sekä TS Lehdistötilaisuus.