021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
2.3.2018

TPS–Pelicans otteluinfo

Lauantai-iltana TPS kohtaa Lahden Pelicansin kotikaukalossa kannattajakierroksen ottelussa. Luvassa on mielenkiintoinen ottelu, hyvää tunnelmaa sekä vanha kunnon Happy Hour ennen pelin alkua. Matsi alkaa klo 18.30, ovet klo 17.

Uutiskuva tekstiin 775x282.png

Infoa pelistä

Liput 
Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä tunti ennen ottelua. Voit ostaa ennakkoon lippusi myös verkkokaupasta.

Ovet auki klo 17 
Ovet aukeavat ottelutapahtumiin perjantaisin ja lauantaisin aina 1,5 tuntia ennen ottelua ja arkisin (maanantaista torstaihin) 1 tunti ennen ottelun alkua. 

Otteluisäntä Atrialla on grillikatos pääovilla klo 17-19. Grillistä tarjoillaan peliin saapuville maistiaisia ensi kesän uutuusmakkara Wilhelm Smoky Bourbonista. Makkaroita on vain rajallisesti, joten saavu ajoissa paikalle ja pääset herkuttelemaan!

Happy Hour
Hallin Sport baarissa kaikki hanajuomat -50% klo 17-17.30.

#matsifiilis some-kisa
Osallistu #matsifiilis kilpailuun, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput playoffseihin. Tehtävä on yksinkertainen: 1. ota valokuva hallilta matsipäivänä. 2. Lisää kuva Twitteriin tai Instagramiin hashtageilla #matsifiilis ja #HCTPS. TPS-pelaaja valitsee kaksi voittajaa Pelicans-pelistä.

Pysäköinti 
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Nyt loppukauden parkkikortti hintaan 30 €! Sisältää myös mahdolliset playoffs-ottelut. Ota yhteyttä tps@tps.fi, mikäli haluat oman parkkikorttisi.

Matsibussi
Turun seudun joukkoliikenteen linja 100 liikennöi Kauppatorilta pysäkiltä T1 5-10 minuutin välein. Ensimmäinen bussi lähtee 1 h 20 min ennen ottelua ja viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen pelin alkua. Paluukuljetukset takaisin kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. 

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät täältä.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa 
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan!  

Pelin jälkipuinti 
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Barissa. Tuttuun tapaan hallin tauluilla ja TPS:n Facebookissa myös Post Game Show sekä TS Lehdistötilaisuus.

Viikonloppupelien jälkeen pelataan jälkipelit myös Bar Edisonissa. Lauantaina jälkipelihaastattelussa ovat Olli Juolevi ja Petrus Palmu.