061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
3.5.2017

TPS:n kolmospaita kunnioittaa Turkua

Koti- ja vieraspeliasut kokonaisuutena pysyvät samanlaisina kuin viime kaudella. Täysin mustavalkoiset paidat saivat ennennäkemättömän positiivista palautetta monelta taholta, varsinkin kannattajilta, joten TPS jatkaa ensi kaudella samoilla peliasuilla niin koti- kuin vierasotteluissa.

TPS lanseeraa ensi kaudeksi myös kolmospaidan, jolla joukkue pelaa perjantain kotiotteluissa. Paidat tulevat luonnollisesti myyntiin myös kannattajille. Turun Palloseuran kolmospaita tuo TPS-strategian mukaisesti vahvasti esiin turkulaisuutta ja Turkua.

Kolmospaidat ovat kunnianosoitus Turulle  Turun Palloseuran kodille. Paidat kunnioittavat myös TPS:n juuria: kaupunkia, jossa TPS on syntynyt ja perustettu. TPS on ja tulee aina olemaan koko Turun ja kaikkien turkulaisten Palloseura. TPS on ylpeä turkulaisuudestaan, jonka vuoksi TPS lanseeraa paidat, joissa lukee "Turku".

Kolmospaitojen tyyli on pelkistetty ja hallittu. Mustissa paidoissa on tyylitellyt, hieman historiasta lainaavat valkoiset TURKU-kirjaimet yläviistosta tiputtaen alaviistoon. Sama typografia toistuu pelinumeroissa sekä pelaajien nimiosissa. Olkapäämerkkinä komeilee TPS:n perinteikäs logo.

Paidoista tehdään myös ruotsinkieliset versiot ÅBO-tekstillä. ÅBO-paidoilla pelaavat Tepsin ruotsinkieliset pelaajat. 

Kiitos turkulaiset. Tack för alla åboborna.

KOTI-VIERAS.png

KOTI-VIERAS2.png

TURKU-ABO.png

TURKU-ABO2.png