061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
7.3.2018

TPS–HIFK otteluinfo

Torstai-iltana kamppaillaan kunniasta Turun ja hesan välillä. Ottelun alussa palkitaan mustavalkoisten paras pistemies, eikä meidän Ekin huimia saavutuksia voi olla huomioimatta. Lisäksi ottelun jälkeen koittaa pidempi pelitauko, kun joukkue valmistautuu 20.3. alkaviin nejännesfinaaleihin.

Uutiskuva tekstiin 775x282.png

Infoa pelistä

Liput 
Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä tunti ennen ottelua. Voit ostaa ennakkoon lippusi myös verkkokaupasta.

Ovet auki klo 17.30
Ovet aukeavat ottelutapahtumiin perjantaisin ja lauantaisin aina 1,5 tuntia ennen ottelua ja arkisin (maanantaista torstaihin) 1 tunti ennen ottelun alkua. 

Otteluisäntänä Osuuspankki. Osuuspankin veikeät hippo-maskotit ovat tavattavissa erätauoilla!

#matsifiilis some-kisa
Osallistu #matsifiilis kilpailuun, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput playoffseihin. Tehtävä on yksinkertainen: 1. ota valokuva hallilta matsipäivänä. 2. Lisää kuva Twitteriin tai Instagramiin hashtageilla #matsifiilis ja #HCTPS. TPS-pelaaja valitsee kaksi voittajaa HIFK-pelistä.

Ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille
Lasten oma hunajamaailma aukeaa tunti ennen pelin alkua ja on auki toisen erätauon loppuun saakka. Hunajamaailmasta löytyy aktiviteettejä 0–7-vuotiaille lapsille ja toiminta on täysin maksutonta.

Jore-karhu on hallilla menossa mukana ja hänet voi bongata niin käytäviltä kuin hunajamaailmassa. Torstaina Jore kunnioittaa myös omalla asullaan Perrinin hienoa tähän astista uraa. 

Osuuspankin veikeät hippo-maskotit ovat tavattavissa erätauoilla hunajamaailmassa ja heidät voi bongata myös käytäviltä pelin aikana.

Palkitsemiset
Ottelun alussa palkitaan TPS:n alumnien tähti, Veikkauksen kultainen kypärä sekä Silja Linen vuoden tulokas. Kannattajat ovat saaneet alkuviikon aikana laittaa Éric Perrinille onnitteluja tämän hienoista saavututksista ja hän saa nuo tervehdykset myös ennen ottelun alkua.

Pysäköinti 
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Nyt loppukauden parkkikortti hintaan 30 €! Sisältää myös mahdolliset playoffs-ottelut. Ota yhteyttä myynti@tps.fi, mikäli haluat oman parkkikorttisi.

Matsibussi
Turun seudun joukkoliikenteen linja 100 liikennöi Kauppatorilta pysäkiltä T1 5-10 minuutin välein. Ensimmäinen bussi lähtee 1 h 20 min ennen ottelua ja viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen pelin alkua. Paluukuljetukset takaisin kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. 

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät täältä.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa 
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan!  

Pelin jälkipuinti 
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Barissa. Tuttuun tapaan hallin tauluilla ja TPS:n Facebookissa myös Post Game Show sekä TS Lehdistötilaisuus.