021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
5.2.2018

TPS–Ässät on myös sydänlasten ottelu

Kuluva viikko on sydänlasten viikko. Kampanjaviikon aikana on tarkoitus ennen kaikkea viestiä synnynnäisistä sydänvioista ja niiden vaikutuksesta pienen ihmisen elämään.

sydänlapset.jpg

Viikon aikana on tempauksia eri puolilla Suomea. Turun suunnalla suurin tapahtuma Sydänlasten viikossa on Sydänlasten ja TPS:n yhteistyössä tehtävä jääkiekko-ottelu 10.2., jossa TPS saa vastaansa Gatorade Centerillä Porin Ässät.

Perinteinen ja digitaalinen keräys

Ottelun ja kampanjan aikana tehtävän lipas- ja digilipaskeräyksen varat menevät suoraan Sydänlapset ja - aikuiset ry Turun alueosaston paikallisen toiminnan tukemiseen.

Varoilla järjestetään monipuolista toimintaa potilasjärjestömme jäsenille. Lahjoitukset mahdollistavat potilasjärjestön tärkeän ja merkityksellisen toiminnan. Lahjoitusten avulla voidaan ylläpitää paikallista toimintaa, joka tarjoaa sydänvikaisten lasten, -nuorten ja -aikuisten perheille heidän tarvitsemaansa tukea ja turvaa.

Kuten asiaan sopii, myös sydänlapsi tulee pudottamaan ottelun aloituskiekon.

Sydänlapset ja -aikuiset ry. tukee synnynnäisesti sydänvikaisia lapsia, nuoria ja aikuisia sekä heidän läheisiään. Kun perheeseen syntyy sydänsairas lapsi, usein koko lähipiirin elämä muuttuu ja se vaikuttaa elämään monilla eri tavoin. Pysyvästi.

Meille on tärkeää, että kukaan ei tuntisi olevansa yksin tai vailla tukea. Kenenkään ei tarvitse selvitä yksin. Siksi me olemme.

TPS–Ässät lauantaina klo 17.00 Gatorade Centerissä. Otteluisäntänä on TOK. Ennen ottelua pelataan perinteinen TPS:n alumnien ottelu Ässien alumneja vastaan klo 14.15. 

Teksti: Katja Laine

Kirjoittaja on Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toiminnanjohtaja