081

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
12.4.2018

TPS:n viestintä palkittiin

HC TPS, Olli Kärkkäinen, Petra Laiti ja Plan Suomi valittiin vuoden 2017 mahdollisuusviestijöiksi. Voittajia olivat valitsemassa strategisen viestintätoimiston Ellun Kanojen kokoama mahdollisuusviestinnän raati sekä yleisö Facebook-äänestyksen kautta.

HeidiAho_mahdollisuus_TPS.jpg

Vuoden Mahdollisuusviestijä 2017 -kisassa kilpailtiin neljässä kategoriassa: yritykset, henkilöt, yleishyödylliset organisaatiot ja yleisön suosikki.

Yritykset-sarjan voiton nappasi HC TPS Turku Pride -tapahtuman aikaan julkaisemallaan päivityksellä, jolla se puolusti seksuaalivähemmistöjen asemaa. Jääkiekkopiireissä poikkeuksellisella teolla TPS viesti omista arvoistaan ja otti kantaa yllättävällä ja rohkealla tavalla, tietäen herättävänsä kovaakin kritiikkiä mutta tästä välittämättä.

TPS:n puolesta palkinnon kävi torstaina 12.4. noutamassa liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

– Oli kunnia noutaa TPS:lle myönnetty tunnustus. TPS on ottanut rohkeasti kantaa ja aikoo tehdä niin myös jatkossa. Mustavalkoinen sydän ymmärtää, että maailma on värikäs, Aho sanoo.

Mahdollisuusviestintä on ajankohtaisiin aiheisiin tarttuvia tekoja, joilla tuodaan esiin omia arvoja ja strategiaa niin, että erotutaan massasta ja vauhditetaan liiketoimintaa tai edistetään itselle tärkeää asiaa.

– Vaikuttava viestintä tänään on tekoja ja rohkeutta käydä vuoropuhelua ihmisten kanssa ja elää ajassa. Tämän vuoden voittajat osoittavat, kuinka rohkeilla avauksilla ja vuorovaikutuksella päästään lähelle ihmistä ja herätetään huomiota”, Ellun Kanojen hallituksen ja raadin puheenjohtaja Kirsi Piha summaa.

Lue lisää Ellun Kanojen nettisivuilta.