061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
4.11.2017

TPS tauolle Kärppäjahdin kautta

Tauko häämöttää jo nurkan takana, mutta vielä on edessä yksi vuori kiivettäväksi. Vaasassa käteen jäi maalin tappio Sportille ja sen myötä pettymys, mutta lauantai-ilta Oulussa avaa Tepsille vielä mahdollisuuden palata voittojen tielle ennen maaottelutauon alkamista.

Perjantaina pisteet jäivät Vaasaan, vaikka TPS saikin kolmannessa erässä kirivaihdetta silmään. Kun kyseessä on tuplapeliviikonloppu, niin katseet käännettiin nopeasti kohti lauantain Oulun vierailua. Koska aikaa on vähän, on toimittava tehokkaasti.

— Pojilla on nyt jumpat käynnissä ja sitten he nappaavat nopeasti ruoat mukaan. Ei tässä millään kovalla kiireellä mennä, mutta hiukan tietysti aikataulu painaa päälle, että päästään maantielle ja nukkumaan järkevään aikaan, valotti päävalmentaja Kalle Kaskinen joukkueen pelinjälkeisiä rutiineja Vaasan ottelun päätyttyä.

Tappion lisäksi TPS koki menetyksiä kokoonpanon suhteen, kun Henrik Tallinder putosi pelistä pois kesken ensimmäisen erän saatuaan iskun päähänsä ja Patrik Virta joutui kuumeen takia jäämään sivuun ensimmäisellä erätauolla. Heidän pelikuntonsa oli vielä perjantai-iltana arvoitus.

— Aamulla katsotaan heidän tilannettaan uusiksi, mutta meillä on hyökkääjistä Oskari Siiki matkassa mukana ja valmiina pelaamaan. Lisäksi joutunemme kutsumaan Turusta A-junnupelaajan varmuuden vuoksi paikalle.

Lauantaina haaste on kova, sillä vastassa on kovassa vireessä oleva liigan kärkijoukkue Kärpät. Oululaiset ovat voittaneet viimeisestä kymmenestä pelistään peräti kahdeksan.

— Kärpillä on ollut loistava startti tähän kauteen ja ovat ansatusti sarjakärjessä. Se tietysti tämän Sport-tappion myötä harmittaa, ettemme pääse nyt Oulussa pelaamaan niin sanotusti “syyskauden finaalia.”

— Kärppien peli on energistä, luistelevaa ja todella rohkeaa. He pelaavat jopa hieman riskilläkin. Heillä on myös paljon taitavia pelaajia, joten vauhdikas ja hieno ottelu on varmasti luvassa.

Kun pelissä on vauhtia, niin vaarallisia tilanteita monesti syntyy, kun ajatus ei pysy vauhdissa mukana ja henkilökohtaiset virheet alkavat kasautua. Tämä ei kuulu Tepsin suunnitelmiin lauantaina.

— Antaa Kärppien pelata hurlumhei-lätkää. Me olemme siellä väleissä järkeviä, kypsiä ja välillä voidaan olla vaikka vähän tylsiäkin. Kärpät on ehdottomasti tähän kohtaan se maksimaalinen mittari meille.