181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
16.9.2017

TPS nappasi vierasvoiton Kuopiosta jatkoajalla

TPS voitti KalPan Niiralan montussa jatkoajalla. Voittomaalin viimeisteli Eric Perrin ja taululle jäivät lukemat 3–4. Seuraavaksi pelataan tiistaina Gatorade Centerissä, kun Turkuun saapuu vieraaksi Pelicans.

Tomi Kallio saalisti tehot 2+1 ja Eric Perrin 1+1. Kallio teki tärkeän 33-tasoituksen 50 sekuntia ennen kolmannen erän loppua ja Perrin 34-voitto-osuman Kallion syötöstä, kun jatkoaikaa oli pelattu 2 minuuttia 42 sekuntia.

– SaiPaa vastaan olimme heikkoja, mutta nyt taistelumieli oli palannut takaisin. Aluksi hieman ihmettelimme Kuopio suurta kaukaloa, mutta toisessa erässä olimme jo parempia. Kolmas taisteltiin, vaikkakin voitto-osuma olisi siinä pitänyt tehdä ylivoimalla, selvitteli TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

Kolmannessa erässä Aleksander Ruuttu ja Alex Lavoie toivat kotijoukkueen rinnalle ja ohi, mutta Kallio oli päättänyt toisin. Kauden neljännellä osumalla tasoitus, mikä jätti pelin avoimeksi.

– Kallio jaksaa edelleen. Samoin Perrin. He tietävät, mitä jäällä pitää tehdä. Viisi ottelua ja jokaisesta pisteitä. Mielestäni se on hyvän joukkueen merkki. Ihan kelpo aloitus meiltä, arvioi Kaskinen.

Otteluraportti TS Kiekosta.

Liput tiistain TPS–Pelicans-kotimatsiin TÄSTÄ.