karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
21.10.2017

TPS nappasi täyden pistepotin Tampereelta

TPS voitti Ilveksen makiasti lauantai-iltana Tampereella lukemin 3–6. Maalintekijöinä loistivat Jasper Lindsten (x2), Teemu Väyrynen (x2), Jonne Virtanen ja Elias Karvonen.

– Sarjan alku painettiin täydellä kaasulla ja mentiin äärirajoilla. Nyt vedettiin pari edellistä peliä rutiinitasolla ja huomattiin, ettei se riitä voittoon. Tänään nähtiin meiltä sellainen rutiini plus, arvioi joukkuettaan TPS:n valmentaja Kalle Kaskinen.

– Tällä kaudella tulosta on tehty tasapainoisella viisikko- ja erikoistilannepelaamisella, ja meillä on loistavat maalivahdit (Rasmus Tirronen ja Oskari Setänen). Edelleen täytyy viisi vastaan viisi -peliä saada nopeammaksi ja jämäkämmäksi.

Vieraiden näppärimpiä oli joukkueensa kahdesti johtoon laukonut ykköskentän laituri Jasper LindstenPatrik Virran ja Tomi Kallion kanssa hyökännyt Lindsten on nyt iskenyt 16 pelissä seitsemän osumaa – eniten turkulaisista yhdessä Kallion kanssa.

– Tuossa rinnalla on hieno pelata. Varmaan liigan parhaimpia paikkoja hyökkääjälle, kehaisi 23-vuotias Lindsten työkavereitaan TS Kiekon haastattelussa.

Seuraava kotipeli TPS–JYP lauantaina 28.10. klo 17.00!

 

TS-Tilastot211017.jpg