061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
31.10.2017

TPS mukana Nenäpäivän haasteessa: Seuraavien pelien maalit maksavat satasen per osuma

TPS osallistuu Suomen suurimpaan hyväntekeväisyyskampanjaan Nenäpäivään. Lahjoitettava summa määräytyy kasitien kierroksen maalimäärästä.

Idea Nenäpäivän kampanjaan lähtemisestä tuli seuran yhteistyökumppanilta Virtasen Maalitehtaalta.

– Koska maalinteko on Tepsin ja Virtasen Maalitehtaan yhteinen intohimo, niin haasteen hinta määräytyy Tepsin kasitien kiertueellaan tekemien maalien määrän mukaan. Eli jokaisesta tulevan viikonlopun Sport- ja Kärpät-matseissa tehdystä maalista maksaa jokainen haasteeseen suostunut 100 € Nenäpäivä-keräykseen, Virtasen Maalitehtaan toimitusjohtaja Kimmo Suomi kertoo.

– Satasella saadaan kymmenelle lapselle lukutaito, joka taas on merkittävä tekijä esimerkiksi väestönkasvun hillitsemisessä. Ollaan tässä koko TPS-perhe mukana!

Sport- ja Kärpät-ottelut pelataan perjantaina 3.11. ja lauantaina 4.11. Lahjoitus annetaan Nenäpäivälle TPS–Ässät-ottelussa 14.11.2017 Gatorade Centerissä.

Lahjoitukset voi tehdä Nenäpäivän nettisivuilla www.nenapaiva.fi.

– Tavoitteenamme on kerätä kunnon potti lasten ja heidän perheidensä hyväksi tehtävään työhön. Jos TPS ei jostain ihmeen syystä tee maaleja, niin sitten lahjoitetaan omantunnon mukaan, Suomi jatkaa.

Nenäpäivässä ovat mukana Unicef, Punainen Risti, Kirkon Ulkomaanapu, Fida, Pelastakaa Lapset, Plan International, Solidaarisuus, SASK, Suomen Lähetysseura ja Comic Relief.