021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
5.1.2018

191217_kalpa-41.jpg

TPS korkkaa vuoden 2018 kotiottelut klassikolla

Turkulaisyleisöä hemmotellaan, kun vuoden ensimmäiseen kotipeliin saadaan vieraita Tampereelta. Perjantaina on tiedossa kärkikamppailua parhaimmillaan, kun vastaan asettuva Tappara komeilee tällä hetkellä sarjataulukon kolmantena, vain neljä pistettä TPS:n perässä.

Vaikka tilastoissa ollaan nyt peräkkäin, on joukkueiden matka kärkeen ollut hyvin erilainen.  Tappara on nihkeän alun jälkeen parantanut suoritustaan viikko viikolta, kun taas TPS on ollut alusta asti tasaisen varma. 

Molemmat joukkueet ovat hyvää vauhtia suuntaamassa kohti pudotuspelejä ja mahdollisuutta päästä taistelemaan mestaruudesta. 

TPS ja Tappara ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Syyskuussa turkulaiset dominoivat ja iskivät kotiyleisön riemuksi tauluun maalit 6–2. Marraskuun vieraspelissä jouduttiin kolmesta pisteestä taistelemaan aivan viimeiseen asti. Jos aiemmat merkit pitävät paikkansa, on tiedossa viihdyttävä peli, josta ei tahtoa, toimintaa ja taitoa puutu. 

Molemmat joukkueet ovat huippuvireessä. Tasaisuudesta kertoo se, että molemmat ovat voittaneet viimeisestä kymmenestä pelistään seitsemän. Tepsillä voittoputki katkesi vasta keskiviikkona HIFK:n käsissä, kun taas Tappara on ottanut tappion kahdesta viimeisimmästä pelistä, toisesta voittomaalilaukauksilla ja toisesta niukasti 1–0. 

Gatorade Centerissä nähdään perjantaina myös Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka tulee pudottamaan aloituskiekon. 

TPS:n viikko päättyy lauantaina Oulussa Kärppien vieraana.

TPS-Tappara Gatorade Centerissä perjantaina 5.1.2018 klo 18.30!

Ovet aukeavat klo 17. Muista myös happy hour Sport Barissa! Hanajuomat -50% klo 17–17.30.