081

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
17.4.2018

TPS Juniorijääkiekko sai uuden vetäjän

Liiketalouden tradenomi Kalle Lahti aloittaa TPS Junioreiden uutena toiminnanjohtajana 7.5. alkaen. Lahti siirtyy uuteen rooliinsa Eurajoen Säästöpankista, jossa hän on toiminut viimeiset vuodet yritysasiakkuuspäällikkönä.

Kalle_Lahti.jpg

TPS Juniorijääkiekolla on visio olla Euroopan paras kasvattajaseura vuonna 2020. Uuden toiminnanjohtajan tehtävänä on taas vahvasti lähteä viemään organisaatiota kohti visiota ja varmistaa, että tarvittavat kehitysaskeleet otetaan. Toiminnanjohtajan haussa painotettiin vahvasti talous- ja varainhankintaosaamista sekä kykyä innostaa, kehittää ja johtaa koko organisaatiota.

– Uskomme, että saamme Kalle Lahdesta hienon uuden toiminnanjohtajan. Kalle vakuutti meidät juuri niissä asioissa, joita uudessa toiminnanjohtajassa haimme. Lisäksi uskon, että Kalle tuo paljon uutta energiaa ja vahvistaa sitä korkeaa työmoraalia, jota TPS Junioreissa jo on. Toivotamme Kallen lämpimästi tervetulleeksi TPS Junioreihin, toteaa TPS Junioreiden puheenjohtaja Pekka Lehmus.

Olen kiitollinen sekä erittäin innostunut saamastani mahdollisuudesta ja tartun toimeen suurella TPS-sydämellä. On mahtavaa päästä tässä kohtaa työskentelemään organisaatioon, josta aikoinaan myös oma pelaaja- sekä myöhemmin juniorivalmentajapolkuni alkoi. Seurassa on tehty viimeiset vuodet upeaa työtä ja nyt haluan antaa oman työpanokseni organisaatioon, jotta kehitys olisi edelleen jatkuvaa, Kalle Lahti kommentoi.

Uusi toiminnanjohtaja on ensimmäistä kertaa tavattavissa ja haastateltavissa TPS Juniorijääkiekon päätösristeilyllä sunnuntaina 22.4.2018.