061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
23.10.2017

TPS Jukureiden vieraaksi

Kolmen vierasottelun sarja jatkuu tiistaina Mikkelissä Jukureita vastaan käytävällä kiertueen toisella pelillä. Tiistain matsille hyvät lähtökohdat antaa viikonloppuna tapahtunut paluu voittojen tielle.

Parin tappiopelin jälkeen palasivat voiton sävelet jälleen lauantaina urkuun, kun TPS kellisti Ilveksen maalein 3-6.

 Ei se varsinaisesti meidän parhaimpia pelejämme ollut. Sellainen rutiinivoitto. Erikoistilannepelaaminen oli taas hyvää ja sen kautta saimme tärkeitä maaleja. Tärkeintähän siinä oli se, että saimme kolme pistettä ja suunta on tappioiden jälkeen taas oikea, vaikka parannettavaa jäikin, toteaa Otto Nieminen.

Tiistaina TPS pelaa Mikkelissä Jukureita vastaan ja tasatakseen reissurasitusta lähtee joukkue matkaan jo edeltävänä päivänä. Jotkut näkevät kuuluisat “bussijalat” pelkkänä tekosyynä, vikkeläjalkaiselle Niemiselle kyse ei ole mistään myytistä.

 Omasta mielestäni bussijalat tuntuvat aivan hirveiltä, jos suoraan bussista mennään pelaamaan pitkän matkan jälkeen. Viime kaudella taisimme kerran juuri Mikkeliin matkustaa pelipäivänä ja kyllä se tuntui. Nyt kun menemme päivää ennen niin bussijalat saadaan hoidettua kuntoon lihashuollolla jo reissupäivän iltana.

Jukurit löytyy tällä hetkellä taulukon pohjalta, mutta viime pelit ovat osoittaneet, että mikkeliläiset ovat nousukunnossa. Viime kotiottelussaan Kärppiä vastaan Jukurit nousi neljän maalin takaa tasoihin, mutta hävisi lopulta rankkareilla. Lauantaina Jukurien kunnon pääsi toteamaan HPK, jolta Jukurit vei kolme pistettä katkaisten samalla kuuden pelin mittaiseksi ehtineen tappioputkensa.

 Sinne ei kannata lähteä sarjataulukkoa katsellen. Jukurit on valmentajiensa näköinen joukkue, eli jokainen antaa kaikkensa. Se sitoutuminen ja työmäärä on se ase, jolla he pisteensä ottavat.

Niemiselle ja monelle muulle tepsiläiselle on luvassa kohtaaminen tutun pelurin kanssa. Täksi kaudeksi Tepsistä Jukureihin siirtynyt Julius Vähätalo on tehnyt viiteen viime otteluun yhtä monta pistettä. Tuoko vanhan joukkuetoverin kohtaaminen jotain ekstralatausta?

 Hän on yksi vastustaja muiden joukossa, kuten muutkin vastapuolella olevat tutut kaverit. Vaikka vastassa olisi paras kaveri, niin ei kamppailutilanteissa mitään sääliä tunneta. Siitä voi ennemminkin tulla hiukan lisäboostia, että tutulle antaa vielä hiukan enemmän kyytiä, Nieminen naurahtaa.

Erikoistilanteissa TPS on Liigan eliittiä, joten ei ole yllättävää, että Nieminen löytää kehityskohteen muualta.

 Tasakentällisin pelaamisessa on parannettavaa. Ratkaisujen pitää tulla nopeammin ja kun reagoidaan, niin kaikkien pitää paremmin reagoida yhdessä.

 

Otto Nieminen.jpg