021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
4.8.2017

TPS juhlii 95-vuotista taivaltaan lauantaina 12.8. Kupittaalla

Turun Palloseura täyttää tänä vuonna 95 vuotta. Juhlavuoteen sisältyy useita yleisiä juhlatapahtumia. TPS:n juhlavuoden päätapahtuma järjestetään Turun Kupittaalla lauantaina 12.8. klo 10-14. Tapahtumassa esitellään seuran lajivalikoimaa ennen kaikkea junioritoiminnan näkökulmasta.

Seuran ansiokas historia on tuttu lähes jokaiselle urheilua seuraavalle suomalaiselle. Seura on juhlinut Suomen mestaruuksia junioreiden tai aikuisten tasolla niin keilailussa, jalkapallossa, jääkiekossa kuin salibandyssäkin. TPS on kasvattanut myös maailmalle sadoittain huippupelaajia. Juhlavuotena TPS haluaa kuitenkin toimia tavoilleen uskollisena, juhlapäivää vietetään nuorten ja lasten harrastamisen parissa.

- Pitkän ja menestyksekkään historian omaavat seurat tapaavat juhliessaan nostaa esille historiaa ja seuralegendoja. Mekin olemme historiasta valtavan ylpeitä, mutta katse on tiukasti tulevaisuudessa. Tänä tärkeänä juhlapäivänä haluamme nostaa esille tulevaisuuden tekijöitä ja tulevaisuuden menestyjiä. Vahva ja innostava juniorityö sekä pitkäjänteinen ajattelu tulevaisuuden suhteen on se ajattelumalli, millä me tulemme jatkossakin menestymään, Turun Palloseura ry:n puheenjohtaja Kari Kauppila korostaa.

TPS:n juhlavuoden tapahtumapäivään on kutsuttu mukaan kaikki seuran juniorit sekä tausta- ja toimihenkilöt. Juhlapäivä on samalla avoin kaikille turkulaisille. Kupittaanpuiston parkkipaikan viereisellä nurmialueella on esillä seuran koko lajivalikoima, ja kaikilla on mahdollisuus tutustua eri TPS:n harjoittamiin lajeihin. Alueelta löytyy jalkapallo- ja salibandykenttiä, keilaratoja, laukaisututkia sekä temppuratoja. Paikalla on haastateltavana myös TPS-taustaisia huippu-urheilijoita eri lajien parista.

Toimintapäivä on ilmainen ja kaikille avoin.

Päivän aikataulu

10.00–14.00 Vapaata lajeihin tutustumista pelien, temppuratojen ja taitokisojen muodossa

Menestyneiden TPS-taustaisten nuorten haastatteluja puolen tunnin välein

13.30–14.00 Jalkapallon esiottelu Salibandy A-nuoret – Jääkiekko A-nuoret

14.00–16.00 A-nuoret SM-sarjaottelu TPS–KaaPo

HC TPS:n Liiga-joukkueesta haastattelussa ovat klo 12.00 Jonne Virtanen sekä Tarmo Reunanen ja klo 13.00 Martin Berger ja Topi Taavitsainen.