021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
20.11.2017

Suomi 100 -ottelun saapumisohjeet koululaisille

HC TPS kutsuu yhteistyökumppaneidensa avulla tuhansia koululaisia Suomi 100 -juhlaotteluun keskiviikkona 29.11.2017. Ottelussa ovat vastakkain TPS ja KooKoo. Ottelu alkaa klo 18.30. Aloitamme juhlallisen ohjelman jo klo 18.10. 

Tapahtuman ilmoittautumislinkkejä on jaettu kouluihin. Koulut ovat itse päättäneet, jaetaanko ilmoittautumislinkkiä oppilaille. 

Lippuja jaetaan kouluissa – istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä

TPS on lähettänyt liput kouluihin viikolla 46. Postin nopeudesta riippuen liput ovat kouluissa viikon 47 aikana.

Koulut päättävät itse, miten lippuja jaetaan oppilaille. HUOM! TPS:lle on tullut paljon toiveita siitä, että nuoret pääsevät istumaan kaverinsa viereen. Olemme siksi päättäneet, että koululaiset sijoitetaan katsomoihin saapumisjärjestyksessä. Lipuissa olevat paikkanumerot eivät täten täsmää.

Jos liput loppuivat koulultasi kesken tai lippuja on tullut kotiisi väärä määrä tai oppilas ei ehdi hakea lippua

Suomi 100 -ottelu on saanut koululaiset innostumaan niin paljon, että kaikki jaossa olevat liput on nyt varattu. Ilmoittautumisia on tullut viime hetkillä niin paljon, että kouluihin postitse lähetetyt liput saattavat loppua kesken. Voi olla myös tilanne, että oppilas ei koeviikon tms. takia ehdi hakea lippua koululta.

Jos oppilas ei saa lippua koululta, jaamme lippuja Gatorade Centerin D-ovella, joka on hallin Messukeskuksen puoleisessa kulmassa.

Ota mukaasi Lyytistä saamasi tilausvahvistus, jossa on lipun tilaajan nimi ja mukaan tulevien määrä. Riittää, että tilausvahvistus on esimerkiksi puhelimen näytöllä. Liput tulisi lunastaa ovelta pelipäivänä klo 17.45 mennessä.

Voit myös hakea lippusi TPS:n toimistolta Gatorade Centeristä ma–ke 27.–29.11. Toimisto on auki klo 9-15. 

Tule ajoissa paikalle

Tulethan ajoissa paikalle otteluun, sillä väkeä on tulossa Gatorade Centeriin paljon. Avaamme ovet jo klo 17.00. Lippuja on toimitettu kouluille. Mikäli olet saanut otteluliput, voit tulla sisään mistä ovesta haluat.

Olette lämpimästi tervetulleita juhlimaan satavuotiasta Suomea TPS:n kanssa. 

Mahdollisiin lippuja koskeviin kysymyksiin vastaa lipunmyyntivastaavamme Jarkko Metsomäki jarkko.metsomaki@tps.fi