061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
10.11.2017

Suomi 100 -juhlaottelu kerää paljon yleisöä TPS–KooKoo-otteluun

Jääkiekon Liiga-joukkueet osallistuvat virallisiin Suomi 100 -juhlallisuuksiin järjestämällä juhlapelejä itsenäisen Suomen kunniaksi. Turussa Suomi 100 -ottelu pelataan keskiviikkona 29.11. klo 18.30 alkaen.

Ottelussa on mukana Laivaston soittokunta isoimmalla mahdollisella kokoonpanolla. Poikkeuksellisen alkushow’n lisäksi luvassa on myös muuta Suomeen liittyvää ohjelmaa.

Hanki lippusi juhlaotteluun TÄSTÄ.

TPS–KooKoo-ottelussa vierasjoukkue tulee taatusti yllättymään tunnelmasta, sillä jo nyt lippuja on myyty reilu 6 000 kappaletta. Hallissa tulee olemaan poikkeuksellisen paljon tulevaisuuden TPS-kannattajia, sillä yhteistyökumppaneidensa avustuksella Turun Palloseura voi kutsua Turun ja Varsinais-Suomen koululaisia otteluun. 

Kutsuja on jaettu mm. oppilaitosten välityksellä. Oppilaat ovat innostuneet tapahtumasta niin paljon, että Gatorade Centerin yläkatsomo alkaa täyttyä hyvää vauhtia.

Tietoa Turun ja Varsinais-Suomen koululaisille: Koululaisille jaettavia paikkoja on vielä muutamia satoja jäljellä. Ne koulut, jotka eivät ole kutsua vielä saaneet, voivat kysyä ohjeita TPS:n lipunmyynnin vastaavalta Jarkko Metsomäeltä jarkko.metsomaki@tps.fi.

tps_kuumemittari_pohja_suomi100_osa1.png