061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
19.4.2018

TPS–HIFK OTTELUINFO PE 20.4.

TPS ja HIFK kohtaavat kauden huipentavassa pronssipelissä Gatorade Centerissä perjantai-illalla klo 18.30. Ovet aukeavat klo 17 ja kioskit ovat tarjouksia pullollaan!

Uutiskuva tekstiin 775x282.png

Infoa pelistä

Liput 
Hallin ovimyynti alkaa 1,5 tuntia ennen pelin alkua, eli klo 17.00. Voit ostaa ennakkoon lippusi myös verkkokaupasta osoitteesta ticketmaster.fi/hctps

Alkushow
Ennen ottelun alkua palkitaan TPS:n C-juniorijoukkue pronssimitaleilla. Toivomme yleisön siirtyvän katsomoon hyvissä ajoin.

TPS:n naisten jääkiekkojoukkue palkitaan ensimmäisellä erätauolla Mestiksen mestaruudesta.

happyhour-pronssi-uutiskirje.png

Hanojen tyhjennystalkoot
Mustavalkoista seurajuomaa saa nyt hallin ravintoloista. Seurajuomaa hyvässä seurassa!

Kauden viimeinen peli, joten nyt on aika myös tyhjentää varastot! Hanajuomat ovat koko ottelun ajan / niin kauan kuin tavaraa riittää 4 euroa sekä seurajuoma 5 euroa.

kioskit-pronssipeli.png

Kioskeista makeaa ja suolaista
Pronssipelin kunniaksi myös kioskit laittavat parastaan ja laittavat pöytään sellaiset tarjoukset, että varmasti maistuu!

Saat hodarin yhdellä nakilla 2 eurolla, ison popparin ja 0,4 litran limun 7 eurolla sekä pienen popparin ja 0,4 litran limun hintaan 4 euroa. Makeannälkään puree puoleen hintaan myytävät irtokarkit! Tarjoukset ovat voimassa koko ottelun ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää. 

Pysäköinti 
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton. 

Matsibussi
Turun seudun joukkoliikenteen linja 100 liikennöi Kauppatorilta pysäkiltä T1 5–10 minuutin välein. Ensimmäinen bussi lähtee 1,5 tuntia ennen ottelua ja viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen pelin alkua. Paluukuljetukset takaisin kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. 

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät Fölin nettisivuilta

Aitiot, Verifone Business Club ja VIP-ravintola
Aitioita, paikkoja Verifone Business Clubiin tai VIP-ravintolaan voi tiedustella myynti@tps.fi ja puhelinnumerosta 029 323 1922.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa 
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan!  

Pelin jälkipuinti 
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Bar -ravintolassa.  Post Game Show sekä TS-lehdistötilaisuus ovat katsottavissa hallin tv-ruuduilla sekä TPS:n Facebookissa

Paras paikka jatkaa tunnelmointia ottelun jälkeen on Bar Edison