081

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
16.2.2018

Playoffs-ottelut lähestyvät – Onhan yrityksesi hereillä?

TPS tarjoaa yhteistyökumppaneilleen paljon mahdollisuuksia myös kevään edetessä. Playoffs-otteluihin voi nyt jo varata oman paikkansa niin aitioon, Business Clubiin kuin Aura Premium Loungeen. Tarjolla on myös näkyvyyttä ottelutapahtumissa, sosiaalisessa mediassa sekä laitamainoksissa.

pic_501284.png

Oman paikkansa playoffs-kamppailuissa voi varmistaa niin koko pudotuspelien ajaksi kuin vain yksittäisiin otteluihin. 

– Laskutus tapahtuu jälkikäteen, toteutuneiden otteluiden mukaan, TPS:n myyntipäällikkö Kari Salminen kertoo. 

Katsomopaikkojen lisäksi TPS tarjoaa playoffsien aikana näkyvyyttä ottelutapahtumassa, laitamainoksissa ja sosiaalisessa mediassa. 

 Kevään toimialan yrityksillä on tässä hyvä mahdollisuus saada näkyvyyttä. Parhaassa tapauksessa pelit jatkuvat pitkälle huhtikuuhun, joten voidaan suunnata katseita myös kesään, Salminen jatkaa.

Tällä hetkellä keskittyminen on täysin kuluvassa kaudessa. Mutta myös ensi kauden suhteen on hyvä herätellä ajatuksia. Jääkiekko jatkuu kuitenkin ensi syksynäkin.

– Nyt on melkeinpä paras aika ottaa yhteyttä niin playoffsien kuin ensi kaudenkin suhteen. Ensi kaudeksi vapautuu kuitenkin jonkin verran esimerkiksi Auran Pemium Lounge -etupöytiä, joten niiden suhteen aikaisimmin yhteyttä ottaneet ovat etulyöntiasemassa, Salminen kannustaa.

Kevään painaessa rintaa, täytyy muistaa, että runkosarja jatkuu aina maaliskuun ensimmäisille viikoille asti. TPS:n viimeinen runkosarjaottelu on torstaina 8.3. Turussa HIFK:ta vastaan.

 Suosittelen myös kiinnittämään huomiota runkosarjan viimeisiin kotiotteluihin. Näissä peleissä ratkeaa kuitenkin kotietu. Ottelut myös varmasti houkuttelevat yleisöä paikalle, Kari Salminen päättää.

Runkosarja lähestyy loppuaan ja on aika suunnata katseita edessä siintäviin playoffs-otteluihin. TPS on varmuudella jatkamassa pudotuspeleihin, viimeisissä runkosarjan otteluissa taistellaan kotiedusta. TPS:n osalta jatkopelit alkavat joko tiistaina 20.3. tai keskiviikkona 21.3. Jokaisella kierroksella pelataan tarvittaessa seitsemän ottelua eli joukkue siirtyy neljällä voitolla jatkoon. Suomen mestaruuteen vaaditaan 12 voittoa jatkosarjoista (neljännesfinaalit, semifinaalit ja finaalit).

Varmista oma paikkasi sekä yrityksesi näkyvyys kevään kuumimmissa otteluissa!
Yhteydenotot myyntipäällikkö Kari Salmiselle, kari.salminen@tps.fi, p.  050 407 7102

Teksti: Johanna Reponen