061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
1.12.2017

Pisteet jäivät perjantaina Nordikselle

Turun Palloseura kohtasi Helsingin jäähallin hornankattilassa kymmenen ottelun kotivoittoputkessa olevan Helsingin IFK:n. HIFK voitti lopulta ottelun maalein 2-1.

– Meillä oli paikkoja tehdä maaleja, mutta emme onnistuneet nyt varsinkaan ylivoimalla. Ja ei ne tilastot koskaan valehtele, sillä HIFK pelasi tosi hyvää peliä. Meillä oli kaikki saumat voittaa, mutta maalipaikat jäivät nyt piippuun, TPS:n hyökkääjä Patrik Virta kommentoi TS Kiekon rapostissa.

Vauhdikas avauserä meni HIFK:n nimiin, sillä vierasjoukkueen kenttäpäädyssä nähtiin HIFK:n jatkuvaa painostusta. Kiekkosateessa TPS:n maalilla torjunut Oskari Setänen piti kuitenkin Tepsiä pystyssä pyörien kiekkojen tiellä kuin häkkyrä. HIFK:n 1-0 maalissa Juhani Tyrväinen jäi kuitenkin maalinkulmalle vapaaksi TPS:n puolustukselta ja hän pääsi ampumaan 1-0 osuman ajassa 7.54.

Kolmannessa erässä TPS:llä oli kaksi namupaikkaa tehdä täysosuma. Ensin Eric Perrin laukoi niukasti ohi tyhjän maalin. Lucas Ekeståhl-Jonsson oli puolestaan lähellä onnistua maalinteossa vanhanaikaisella, mutta kiekko napsahti tolpan juureen. Seuraavassa tilanteessa Perrin ei jättänyt mitään epäselväksi, kun hän täräytti suoraan HIFK:n harhasyötöstä 2-1 kavennuksen ajassa 52.09. HIFK tarjosi vielä TPS:lle mahdollisuuden nousta peliin mukaan ylivoimalla, mutta HIFK:n maalilla loistavan ottelun pelannut entinen TPS-mokke Atte Engren pysäytti nyt TPS:n.

– Atte ryösti pari maalia pois, mutta oli meilläkin hyvä molari. Oskari pelasi hyvän pelin, sanoi TPS:n valmentaja Kalle Kaskinen.

– Ihan kaikki pelaajamme eivät saaneet ottelun alussa kaikkea itsestään irti. Puuttui pelirohkeutta ja itseensä luottamista. Se jäi harmittamaan, vaikka lopussa huomattiin, että ei hemmetti, kyllähän me täällä pystytään pelaamaan. Mutta tuloksellinen ero tuli nyt ylivoimapelistä. Kaveri räppäsi maalin yv:llä, mutta meillä se ei nyt toiminut, sanoi Kaskinen.