081

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
14.4.2018

Perjantain pronssipeli täynnä tarjouksia

Mustavalkoiset päättävät kautensa pronssipelissä kotikaukalossa. Viimeisimmästä mitalipelistä Tepsillä on jo kahdeksan vuotta japronssia Aurajoen rannoille on saatu viimeksi vuonna 1981. Ottelussa lippujen hinnat ovat maltilliset – aitiot ovat jopa halvat!

pronssi.png

Kuten tiedämme, joukkue olemme me: pelaajat, kannattajat, yhteistyökumppanit, kaikki. Perjantai-illalla huipennetaan tämä kausi ja pidetään yhdessä hauskaa! Eikö tämä joukkue kuitenkin ole sen ansainnut?

TPS–HIFK Pe 20.4. klo 18.30. Liput saat Ticketmasterin nettikaupasta.
Ovet aukeavat klo 17.00. Hallilla nähdään!

Uskomaton aitiotarjous!

Omalla porukalla matsiin, aitiossa hyvä tunnelma ja mukaan vielä herkullista ruokaa  kaikki näppärästi samassa paketissa! 

Aition hinta, sisältäen kymmenen hengen liput, on pronssipelissä alk. 350 € (Huom! sis. alv.) Voit lisäksi halutessasi valita ruokailun aition yhteyteen viidestä eri ruokailupaketista. 

Aition voit varata suoraan Gatorade Centerin varausjärjestelmästä

Tarjousaitioiden ruoka- ja juomatilauksia voit tiedustella myyntipalvelustamme: 
myynti@tps.fi / p. 029 323 1922

Hanojen tyhjennystalkoot

Kauden viimeinen peli, joten nyt on aika myös tyhjentää varastot! Hanajuomat ovat koko ottelun ajan / niin kauan kuin tavaraa riittää 4 euroa sekä seurajuoma 5 euroa. Hallin kioskeista löytyy myös tarjouksia, joten nälkää ei tarvitse nähdä!

Tervetuloa koko kaupungin juhlaan!

 

happyhour-pronssi-uutiskirje.png