061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
22.1.2018

Pasi Palonen on nimetty TPS Juniorijääkiekko Ry:n uudeksi seuravalmentajaksi 

Raision Nuorisokiekko Ry:stä Turkuun siirtyvä Pasi Palonen tulee vastaamaan D-ikäluokkien valmistavan vaiheen toiminnasta sekä sen kehittämisestä. Hän aloittaa uusissa tehtävissään toukokuussa. 

pasi_palonen.JPG

Palosella on vahva tausta juniorityössä. Kokemusta on karttunut paitsi valmennuspäällikön tehtävistä, myös D-juniorien käytännön tason valmentamisesta. Päivittäinen, pitkäjänteinen tekeminen yhdessä junioripelaajien kanssa sekä laaja-alaisempi toiminnan kehittäminen on hänelle tuttua. Palonen uskookin tästä olevan hyötyä myös uusissa tehtävissä.  

TPS haluaa olla Euroopan paras kasvattajaseura vuonna 2020 

Tavoite on iso ja kunnianhimoinen, mutta Palonen pitää sitä kuitenkin ihan mahdollisena. 

– Paljon töitä pitää kuitenkin tehdä, mutta niitä tänne on tultu tekemäänkin, hän kuittaa. 

Palonen pitää isoista tavoitteista ja erinomaisuuden tavoittelusta. Myös Raisiossa hän pyrki viemään toimintaa aktiivisesti eteenpäin ja asetti tavoitteet korkealle. 

Tepsiin Palonen tulee hakemaan uusia haasteita ja kehittämään seuran toiminnan lisäksi myös itseään. Tulevilta kollegoiltaan hän toivoo sparraamista, jotta uusia ideoita saadaan rohkeasti tuotua esiin, kehitettyä ja vietyä eteenpäin. 

– Pääsyy on se, että haluan itse kehittyä ja mennä eteenpäin, Palonen avaa syitä sille, miksi halusi juuri TPS:n riveihin.

Toimintaa halutaan viedä eteenpäin isoilla tavoitteilla

Tehtävälistalla on heti ainakin se, että jääkiekon pariin saataisiin ohjattua aiempaa enemmän ihmisiä ja harrastamisen kynnys saataisiin pidettyä mahdollisimman alhaisena. 

– Tämä on huikea harrastus ja toivottavasti tämä pysyy sellaisena, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa, Palonen toteaa ja alleviivaa, että oleellista on pitää kustannukset alhaisena ilman, että valmennuksen ja tekemisen laatu kärsii. 

Tälläisten aiheiden parissa Palonen tulee jatkossa painimaan yhdessä TPS:n muun tiimin kanssa.

Katso Pasi Palosen haastattelu alla!

 

 

Teksti ja videon kuvaus: Roosa Kennedy

Toimittaja videolla: Johanna Reponen

Molemmat jutun tekijöistä ovat Turun AMK:n opiskelijoita