061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
22.2.2018

Oula Palve odottaa jo pudotuspelejä

Oula Palve kävi keskiviikkona tutustumassa uuteen pukukoppiinsa Turun Gatorade Centerissä. Ensimmäisenä Palven silmiin osuivat pukukoppiin asetetut Palloseuran mestaruusviirit ja historian esilläolo.

palve Copy 01.00_16_07_06.Still001.png 

TPS:n uudella vahvistuksella Oula Palvella on torstaina edessä muutto Hämeenlinnasta Turkuun. Kuluvan kevään jälkeen sopimus jatkuu vielä kaksi kautta mustavalkoisissa paidoissa. Päätös lähteä Aurajoen rannoille oli helppo. 

– Tässä seurassa on ollut hyvä meininki jo hetken aikaa. Näin tämän parhaana mahdollisuutena kehittyä pelaajana ja myös menestyä. Täällä pelataan joka vuosi mestaruudesta, Palve kertoo.

Oula Palve on kiekollinen ja juonikas sentteri. Hän sanoo pelaavansa tunteella joka ilta ja haluaa voittaa.

– Ihan sama, mitä roolia annetaan. Kaikkeni annan, että tänä keväänä voitetaan täällä.

Ura vahvassa nosteessa 

Oula Palve kertoo, että varsinkin joulun jälkeen hän on löytänyt uutta draivia tekemiseensä. Hän harmittelee, että ei pystynyt auttamaan edellistä joukkuettaan pudotuspeleihin.

– Vähän tuli harmittavia tappioita ja playoffs-unelma karkasi vähän turhan kauas. Sinällään hieno homma, että se kuitenkin avasi mahdollisuuden tulla tänne. Olen kyllä tosi tyytyväinen, että pääsin Turkuun.

Uudessa pukukopissa on muutama vanha tuttu.

– Esimerkiksi Jonnen ja Perrinin kanssa pelattiin Jyväskylässä samaa aikaa. Setäsen kanssa meillä nyt on ollut tälläinen pienimuotoinen ”bromance” menossa jo pari–kolme vuotta. Että hieno päästä Oskun kanssa taas hommiin yhdessä, Palve sanailee.

Sunnuntaina joukkueen kanssa jäälle

Oula Palve pääsee näkemään uudet joukkuekaverinsa sunnuntaina, kun joukkueen omatoimijakso päättyy. Hänen sanojensa mukaan pudotuspelejä odotellaan jo innokkaasti.

– Silloinkin kun niitä pelataan, niin haluaisi pelata joka päivä niitä pelejä. Odotan kyllä tosi innolla.

Toisaalta on hyvä asia, että vielä on muutama runkosarjapeli jäljellä.

– Hyvä, että pääsee joukkueeseen ja sen päivittäiseen työntekoon mukaan aikaisemmin. Ei ole sitten mitään epäselvyyksiä, kun pleijerit alkavat. Tietää, mitä pitää tehdä jäällä.

 

Teksti: Joona Haarala

Haastattelu: Markku Silvennoinen

Baronan blogi: Jääkiekkoilija Oula Palve tietää, miten työn perässä muuttaminen sujuu

Tiedote: Oula Palve Turkuun