281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
20.3.2018

Otteluennakko + Kokoonpano TPS–SaiPa -kotipeliin

Tänään hemmotellaan kotiyleisöä! TPS pääsee vihdoin kiinni playoffs-kahinoihin, kun turkulaisjoukkue pääsee mittelemään voimiaan SaiPan kanssa.
 
tps-saipa-kokoonpano.png
 
Turkulaisille paikka neljännesfinaaleissa aukesi tänä vuonna suoraan runkosarjasta napatun toisen sijan myötä. SaiPa kulki pidemmän reitin ja varmisti paikkansa kaatamalla playoffsien ensimmäisellä kierroksella Pelicansin 2–1. 
 
– Jonkin verran tuli katseltua SaiPan tekemistä Pelsuja vastaan, myöntää TPS:n uusin hyökkäyspään vahvistus, Oula Palve, joka on iskenyt tällä kaudella vaikuttavat tehot 14+36=50.
 
Muiden pelien katsomiseen oli hyvin aikaa, koska TPS sai ensimmäisellä kierroksella keskittyä itse lepäämiseen ja viimeisten pelikuvioiden hiomiseen. Tämä saattoi tehdä hyvää, mutta SaiPalla ei toisaalta ole sitä riskiä, että keskittyminen olisi tauon vuoksi päässyt herpaantumaan. 
 
– Näkisin, että aika 50/50 on se, että onko etua siitä pelaamattomuudesta tai viime viikolla pelaamisesta. Molemmat haluavat varmaan ajatella sen edukseen, Palve pohtii. 
 
Kolmas kerta, kun TPS ja SaiPa kohtaavat pudotuspeleissä
 
Aiemmin joukkueet ovat ottaneet pudotuspeleissä yhteen keväällä 1999, jolloin TPS voitti 3–0, ja 2006, jolloin SaiPa otti voiton nimiinsä 2–0. Paljon on kuitenkin muuttunut näiltä ajoilta, jolloin Tomi Kalliokin pelasi vielä Ruotsissa. 
 
Viimeisen kolmen kauden aikana TPS ja SaiPa ovat pelanneet toisiaan vastaan 12 kertaa. TPS on voittanut näistä kohtaamisista viisi – ja näistä neljä sen jälkeen, kun oli päässyt ensin lyömään pelin avausmaalin. Nopea, vahva startti on tuntunut olevan näissä peleissä myös SaiPan tie menestykseen.
 
 
TPS–SaiPa ti 20.3. klo 18.30 Gatorade Centerissä
Ovet auki klo 17.30. Osta liput täältä!
 
PS. Mustavalkoista seurajuomaa saa nyt ensimmäistä kertaa!
 

TPS:n kokoonpano

1. Kenttä
10 Eric Perrin – 81 Ilari Filppula – 25 Teemu Väyrynen
7 Henrik Tallinder – 49 Ilkka Heikkinen 

2. Kenttä 
52 Petrus Palmu – 89 Oula Palve – 18 Zach Budish
4 Olli Juolevi – 36 Elmeri Eronen

3. Kenttä
67 Jasper Lindsten – 37 Patrik Virta – 51 Markus Nurmi
2 Mark Fraser – 26 Lucas Ekeståhl-Jonsson 

4. Kenttä
84 Ilkka Pikkarainen – 56 Hannu Kuru  – 48 Lauri Pajuniemi
20 Jani Forsström

Maalissa
34 Oskari Setänen (aloittava)
32 Rasmus Tirronen 

Loukkaantuneet:
44 Elias Karvonen
71 Tomi Kallio

Ei ottelukokoonpanossa:
29 Jonne Virtanen
40 Martin Berger
41 Oskari Siiki
43 Otto Nieminen

Infoa pelistä

Liput 
Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä tunti ennen ottelua. Voit ostaa ennakkoon lippusi myös verkkokaupasta.

Ovet auki klo 17.30
Ovet aukeavat ottelutapahtumiin perjantaisin ja lauantaisin aina 1,5 tuntia ennen ottelua ja arkisin (maanantaista torstaihin) 1 tunti ennen ottelun alkua. 

Otteluisäntänä Terveystalo.

Seurajuoma
Mustavalkoista seurajuomaa saa nyt ensimmäistä kertaa. Juomaa saat ravintoloiden puolelta. Seurajuomaa hyvässä seurassa!

Pysäköinti 
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Nyt loppukauden parkkikortti hintaan 30 €! Sisältää myös mahdolliset playoffs-ottelut. Ota yhteyttä tps@tps.fi, mikäli haluat oman parkkikorttisi.

Matsibussi
Turun seudun joukkoliikenteen linja 100 liikennöi Kauppatorilta pysäkiltä T1 5-10 minuutin välein. Ensimmäinen bussi lähtee 1 h 30 min ennen ottelua ja viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen pelin alkua. Paluukuljetukset takaisin kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. 

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät täältä.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa 
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan!  

Pelin jälkipuinti 
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Barissa. Tuttuun tapaan hallin tauluilla ja TPS:n Facebookissa myös Post Game Show sekä TS Lehdistötilaisuus.