071

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
3.3.2018

Otteluennakko + Kokoonpano TPS–Pelicans -kotipeliin

Eilen kaatui Jyväskylän JYP ja tänään on vuorossa Lahden Pelicans. TPS lähtee peliin erittäin hienossa vireessä ja vyön alla neljä tuoretta voittoa, joten helpolla ei Turusta pääse pisteitä hakemaan. 

tps-pelicans.png

Molemmat joukkueet kilpailevat nyt asemiensa vahvistamisesta ennen pudotuspelejä. Pelicans on sarjataulukossa sijalla 10, eikä tilanne häntäpäässä ole vielä lähelläkään rauhoittumista. Piste-erot ovat pieniä ja tahto jokaisella kova. 

TPS puolestaan vahvisti eilisellä voitollaan kakkossijaansa, mutta Tapparan viiden pisteen ero ei ole tarpeeksi tuomaan mielenrauhaa. Hyvän tekemisen täytyy jatkua. 

Pelicans ei ole voittanut Tepsiä tällä kaudella vielä kertaakaan

Turkulaiset ovat kuitanneet kolmesta pelistä tyylipuhtaat yhdeksän pistettä. Jokaisessa näistä peleistä on lahtelaisia vastaan tehty vähintään kolme maalia. Nyt Pelicans haluaa varmasti päästä kääntämään tilanteen eikä pelkää iskeä siinä toivossa, että TPS on vielä eilisen koetuksen jälkeen väsynyt. 

–Pelicans on erittäin hyvä vastus ja meillä on ollut heitä vastaan hyviä ja tiukkoja matseja, kehaisee nöyränä pysyvä TPS:n kapteeni Tomi Kallio.

Pelicans on aiempina kausina tuottanut paljon päänvaivaa

Vaikka tällä kaudella vaakakuppi on heilahtanut mustavalkoisten suuntaan, on edellisen kahden kauden aikana peli Pelicansia vastaan takunnut. Lahtelaiset ovat useampaan kertaan osoittautuneet erittäin haastavaksi vastustajaksi, jota ei kannata lähteä aliarvioimaan. 

– Nyt on tiedossa varmasti tasainen ja kova vääntö. Pelistä tulee varmasti tarkka ja kovatempoinen, heitä vastaan on ollut tosi paljon vauhtia kaikissa peleissä, miettii Kallio illan haasteita. 

Lue Tomi Kallion haastattelu ja kommentit eilisestä voitosta!

TPS–Pelicans Gatorade Centerissä la 3.3. klo 18.30.
Ovet auki klo 17. Osta liput täältä!

TPS:n kokoonpano

1. Kenttä
10 Eric Perrin – 89 Oula Palve – 71 Tomi Kallio
4 Olli Juolevi – 7 Henrik Tallinder

2. Kenttä 
52 Petrus Palmu – 56 Hannu Kuru – 18 Zach Budish
40 Martin Berger – 36 Elmeri Eronen

3. Kenttä
67 Jasper Lindsten – 37 Patrik Virta – 51 Markus Nurmi
20 Jani Forsström – 26 Lucas Ekeståhl-Jonsson 

4. Kenttä
25 Teemu Väyrynen – 29 Jonne Virtanen  – 43 Otto Nieminen
45 Olli Kaskinen

Maalissa
34 Oskari Setänen (aloittava)
32 Rasmus Tirronen  

Loukkaantuneet:
44 Elias Karvonen
81 Ilari Filppula

Ei ottelukokoonpanossa:
4 Mark Fraser
41 Oskari Siiki
48 Lauri Pajuniemi
49 Ilkka Heikkinen (pelikiellossa)
54 Kaapo Kakko
58 Joonas Savolainen
84 Ilkka Pikkarainen

Infoa pelistä

Liput 
Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä tunti ennen ottelua. Voit ostaa ennakkoon lippusi myös verkkokaupasta.

Ovet auki klo 17 
Ovet aukeavat ottelutapahtumiin perjantaisin ja lauantaisin aina 1,5 tuntia ennen ottelua ja arkisin (maanantaista torstaihin) 1 tunti ennen ottelun alkua. 

Otteluisäntä Atrialla on grillikatos pääovilla klo 17-19
Grillistä tarjoillaan peliin saapuville maistiaisia ensi kesän uutuusmakkara Wilhelm Smoky Bourbonista. Makkaroita on vain rajallisesti, joten saavu ajoissa paikalle ja pääset herkuttelemaan!

Happy Hour
Hallin Sport baarissa kaikki hanajuomat -50% klo 17-17.30.

#matsifiilis some-kisa
Osallistu #matsifiilis -kilpailuun, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput playoffseihin. Tehtävä on yksinkertainen: 1. ota valokuva hallilta matsipäivänä. 2. Lisää kuva Twitteriin tai Instagramiin hashtageilla #matsifiilis ja #HCTPS. TPS-pelaaja valitsee kaksi voittajaa Pelicans-pelistä.

Pysäköinti 
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Nyt loppukauden parkkikortti hintaan 30 €! Sisältää myös mahdolliset playoffs-ottelut. Ota yhteyttä tps@tps.fi, mikäli haluat oman parkkikorttisi.

Matsibussi
Turun seudun joukkoliikenteen linja 100 liikennöi Kauppatorilta pysäkiltä T1 5-10 minuutin välein. Ensimmäinen bussi lähtee 1 h 20 min ennen ottelua ja viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen pelin alkua. Paluukuljetukset takaisin kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. 

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät täältä.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa 
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan!  

Pelin jälkipuinti 
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Barissa. Tuttuun tapaan hallin tauluilla ja TPS:n Facebookissa myös Post Game Show sekä TS Lehdistötilaisuus.

Viikonloppupelien jälkeen pelataan jälkipelit myös Bar Edisonissa.
Tänään jälkipelihaastattelussa ovat Olli Juolevi ja Petrus Palmu.