021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
20.4.2018

Otteluennakko + Kokoonpano TPS–HIFK -kotipeliin

Kausi huipentuu perjantaina pronssiotteluun, jossa TPS saa vastaansa kivenkovan HIFK:n. Gatorade Centerissä kohtaavat rytinällä etelä ja länsi, kun odotettavissa on tiukkaa kamppailua viimeisille sekunteille asti. Nyt nähdään, kummalla riittää taitoa ja tahtoa nousta palkintopallille asti. 

tps–hifk.png 

Stadilaiset on kohdattu tällä kaudella neljästi, mistä Tepsin saldoksi on jäänyt vähän ikävä nolla voittoa ja 6–12 maaliero. Tosiaalta TPS voitti edellisellä kierroksella kohtaamansa Tapparan runkosarjassa joka kerta vain hävitäkseen semeissä neljä neljästä, eli runkosarjamenestyksestä ei kannata lähteä tekemään turhan paljon päätelmiä suuntaan tai toiseen. 

HIFK:lle aiempi menestys saattaa tarkoittaa sitä, että peliä erehdytään pitämään todellisuutta helpompana. TPS on sen sijaan takuulla valmistautunut kunnon taisteluun, eikä aio antaa milliäkään periksi. Altavastaajan asema voi olla henkisesti helpompi. 

Kaksituhattaluvulla on pudotuspeleissä kohdattu neljästi. TPS on voittanut kahdesti, HIFK kahdesti. Edellinen pudotuspelikohtaaminen oli neljännesfinaaleissa viime kaudella, mikä päättyi HIFK:n 4–2 voittoon. 

Eri lähtökohdista kohti pronssijahtia 

TPS on ehkä häviöputkessa, mutta on saanut nyt myös levätä ja hioa kuvioita kaikessa rauhassa. HIFK pelasi Kärppiä vastaan täydet seitsemän peliä, minkä takia ei paljon ehdi happeakaan tässä välissä ottaa. 

Pidempi lepo voi olla hyvä asia, koska jälleen on ehditty keräämään motivaatiota ja energiaa. Turkulaisilla on myös valtavasti näyttämisen halua, kun kausi halutaan ehdottomasti päättää positiivisissa tunnelmissa. Kotiyleisön edessä pelaaminen ei ainakaan haittaa.  

Kumpi vetää pidemmän korren erityistilanteissa?

Molempien joukkueiden erityistilannepelaaminen on ollut pudotuspeleissä vähän niin ja näin. Tepsin ylivoima on ollut 20%, HIFK:n 10%. Alivoimasta stadilaiset saavat puolestaan 80% ja turkulaiset 72,73%. Erityistilanteet ovat joka tapauksessa edelleen niitä hetkiä, joilla peliä lähdetään ratkomaan ja millä voi kääntää vaikeimmankin tilanteen edukseen. 

Turussa ylivoimaa on pohdittu ja kehitetty viimeaikoina hartaasti ja siihen on takuulla panostettu myös hengähdystauon aikana.  

TPS–HIFK Gatorade Centerissä pe 20.4. klo 18.30
Ovet auki klo 17. Osta liput täältä!

TPS:n kokoonpano

1. Kenttä
67 Jasper Lindsten – 89 Oula Palve – 71 Tomi Kallio
4 Olli Juolevi – 36 Elmeri Eronen

2. Kenttä 
52 Petrus Palmu – 81 Ilari Filppula– 18 Zach Budish
2 Mark Fraser – 49 Ilkka Heikkinen 

3. Kenttä
84 Ilkka Pikkarainen – 56 Hannu Kuru – 51 Markus Nurmi
20 Jani Forsström – 26 Lucas Ekeståhl-Jonsson

4. Kenttä
25 Teemu Väyrynen – 29 Jonne Virtanen – 48 Lauri Pajuniemi
40 Martin Berger 

Maalissa
32 Rasmus Tirronen (aloittava)
34 Oskari Setänen 

Loukkaantuneet:
44 Elias Karvonen 

Ei ottelukokoonpanossa:
7 Henrik Tallinder
10 Eric Perrin
37 Patrik Virta
41 Oskari Siiki
43 Otto Nieminen
45 Olli Kaskinen

Infoa pelistä

Liput 
Hallin ovimyynti alkaa 1,5 tuntia ennen pelin alkua, eli klo 17.00. Voit ostaa ennakkoon lippusi myös verkkokaupasta osoitteesta ticketmaster.fi/hctps

Alkushow
Ennen ottelun alkua palkitaan TPS:n C-juniorijoukkue pronssimitaleilla. Toivomme yleisön siirtyvän katsomoon hyvissä ajoin.

TPS:n naisten jääkiekkojoukkue palkitaan ensimmäisellä erätauolla Mestiksen mestaruudesta.

happyhour-pronssi-uutiskirje.png

Hanojen tyhjennystalkoot
Mustavalkoista seurajuomaa saa nyt hallin ravintoloista. Seurajuomaa hyvässä seurassa!

Kauden viimeinen peli, joten nyt on aika myös tyhjentää varastot! Hanajuomat ovat koko ottelun ajan / niin kauan kuin tavaraa riittää 4 euroa sekä seurajuoma 5 euroa.

kioskit-pronssipeli.png

Kioskeista makeaa ja suolaista
Pronssipelin kunniaksi myös kioskit laittavat parastaan ja laittavat pöytään sellaiset tarjoukset, että varmasti maistuu!

Saat hodarin yhdellä nakilla 2 eurolla, ison popparin ja 0,4 litran limun 7 eurolla sekä pienen popparin ja 0,4 litran limun hintaan 4 euroa. Makeannälkään puree puoleen hintaan myytävät irtokarkit! Tarjoukset ovat voimassa koko ottelun ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää. 

Pysäköinti 
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton. 

Matsibussi
Turun seudun joukkoliikenteen linja 100 liikennöi Kauppatorilta pysäkiltä T1 5–10 minuutin välein. Ensimmäinen bussi lähtee 1,5 tuntia ennen ottelua ja viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen pelin alkua. Paluukuljetukset takaisin kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. 

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät Fölin nettisivuilta

Aitiot, Verifone Business Club ja VIP-ravintola
Aitioita, paikkoja Verifone Business Clubiin tai VIP-ravintolaan voi tiedustella myynti@tps.fi ja puhelinnumerosta 029 323 1922.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa 
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan!  

Pelin jälkipuinti 
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Bar -ravintolassa.  Post Game Show sekä TS-lehdistötilaisuus ovat katsottavissa hallin tv-ruuduilla sekä TPS:n Facebookissa

Paras paikka jatkaa tunnelmointia ottelun jälkeen on Bar Edison!