081

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
8.3.2018

Otteluennakko + Kokoonpano TPS–HIFK -kotipeliin

Torstai-iltana on edessä viimeinen runkosarjapeli, jossa päästään ottamaan kotiyleisön edessä mittaa HIFK:sta. Tepsi on vakiinnuttanut paikkansa sarjakakkosena, joten pisteiden kannalta panosta ei ole. Tämän takia on erinomainen hetki pistää kokoonpanot uusiksi, lepuuttaa isoja tykkejä ja lähteä rohkeasti kokeilemaan jotain ihan uutta. Jos jotain halutaan vielä testata ennen pudotuspelejä, se pitää tehdä nyt. 

TPS-HIFK.png

Helpolla ei runkosarjaa päästä lopettamaan. HIFK on ollut TPS:lle hyvin vaikea vastus, kuten tällä kaudella on taas jouduttu huomaamaan. HIFK on myös on ainoa joukkue, jota mustavalkoiset eivät ole tällä kaudella onnistuneet vielä kaatamaan kertaakaan. 

  HIFK puolustaa erinomaisen hyvin, eikä anna helppoja paikkoja juurikaan. Tosi laadukas joukkue, jonka kanssa pelit ovat usein yhdestä maalista kiinni, pohtii Tepsin ykkösveskari Oskari Setänen. 

HIFK:lla on Liigan paras puolustus myös numeroiden valossa, sillä heitä vastaan on päästy tekemään vain 122 maalia. TPS:n verkkoja on heilutettu 144 kertaa, millä pääsee puolustuksessa sijalle 7. 

– Vaikeaa silti sanoa, miksi juuri HIFK on meille niin vaikea ollut viime aikoina, Setänen tokaisee perään. 

Aiemmin on puhuttu paljon siitä, miten helsinkiläiset pelaavat todella fyysistä peliä, joka ilmaisee helposti mukaansa. On tärkeää, että pää saadaan tänään pysymään kylmänä, eikä luovuta paineen edessä omasta pelistä. 

Nyt voidaan rauhassa hakea ehjää, rentoa suoritusta

Muutamissa edellisissä peleissä TPS:n paineet ovat liittyneet sarjataulukon kakkossijan varmistamiseen. Nyt kun näin on onnistuneesti tehty, ei torstai-iltana enää mikään voi horjuttaa asemia. 

– Vaikka nyt ei pisteiden valossa panosta meillä olekaan niin on ottelu silti tosi tärkeä, Setänen kuitenkin sanoo.  

– Haluamme ennen kaikkea ehjän esityksen, jossa emme kahdessa viime pelissä ole onnistuneet. Siitä on sitten hyvä lähteä pienen breikin jälkeen valmistautumaan neljännesfinaaleihin.

Tositoimiin TPS palaa 20.3.

TPS:n kokoonpanot näyttävät tänään vähän erilaiselta. 

Kallio ja Fraser ovat pelistä pois vammojen takia. Heidän tilannettaan seurataan päivittäin. 

Tallinder, Filppula ja Perrin huilaavat ennen pudotuspelejä. 

Lue Oskari Setäsen ajatuksia tulevista ratkaisupeleistä!

TPS–HIFK Gatorade Centerissä torstaina 8.3. klo 18.30.
Ovet auki klo 17.30. Osta liput täältä!

TPS:n kokoonpano

1. Kenttä
52 Petrus Palmu – 89 Oula Palve – 18 Zach Budish 
40 Martin Berger – 49 Ilkka Heikkinen 

2. Kenttä 
67 Jasper Lindsten – 37 Patrik Virta – 51 Markus Nurmi
4 Olli Juolevi – 36 Elmeri Eronen

3. Kenttä
84 Ilkka Pikkarainen – 56 Hannu Kuru  – 41 Oskari Siiki
20 Jani Forsström – 26 Lucas Ekeståhl-Jonsson 

4. Kenttä
43 Otto Nieminen – 29 Jonne Virtanen  – 48 Lauri Pajuniemi
25 Teemu Väyrynen (13.H) 

Maalissa
34 Oskari Setänen (aloittava)
32 Rasmus Tirronen 

Loukkaantuneet:
44 Elias Karvonen
2 Mark Fraser

Ei ottelukokoonpanossa:
7 Henrik Tallinder
10 Eric Perrin
41 Oskari Siiki
45 Olli Kaskinen
54 Kaapo Kakko
58 Joonas Savolainen
71 Tomi Kallio
81 Ilari Filppula

Infoa pelistä

Liput 
Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä tunti ennen ottelua. Voit ostaa ennakkoon lippusi myös verkkokaupasta.

Ovet auki klo 17.30
Ovet aukeavat ottelutapahtumiin perjantaisin ja lauantaisin aina 1,5 tuntia ennen ottelua ja arkisin (maanantaista torstaihin) 1 tunti ennen ottelun alkua. 

Otteluisäntänä Osuuspankki.
Osuuspankin veikeät hippo-maskotit ovat tavattavissa erätauoilla Hunajamaailmassa. Heidät voi bongata myös käytäviltä pelin aikana.

#matsifiilis some-kisa
Osallistu #matsifiilis kilpailuun, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput playoffseihin. Tehtävä on yksinkertainen: 1. ota valokuva hallilta matsipäivänä. 2. Lisää kuva Twitteriin tai Instagramiin hashtageilla #matsifiilis ja #HCTPS. TPS-pelaaja valitsee kaksi voittajaa HIFK-pelistä.

Ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille
Lasten oma hunajamaailma aukeaa tunti ennen pelin alkua ja on auki toisen erätauon loppuun saakka. Hunajamaailmasta löytyy aktiviteettejä 0–7-vuotiaille lapsille ja toiminta on täysin maksutonta.

Jore-karhu on hallilla menossa mukana ja hänet voi bongata niin käytäviltä kuin Hunajamaailmassa. Torstaina Jore kunnioittaa myös omalla asullaan Perrinin hienoa tähänastista uraa. 

Palkitsemiset
Ottelun alussa palkitaan TPS:n alumnien tähti, Veikkauksen kultainen kypärä sekä Silja Linen vuoden tulokas.

Kannattajat ovat saaneet alkuviikon aikana laittaa Éric Perrinille onnitteluja tämän hienoista saavutuksista. Ne päästään antamaan tänään ennen ottelun alkua. 

Pysäköinti 
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Nyt loppukauden parkkikortti hintaan 30 €! Sisältää myös mahdolliset playoffs-ottelut. Ota yhteyttä myynti@tps.fi, mikäli haluat oman parkkikorttisi.

Matsibussi
Turun seudun joukkoliikenteen linja 100 liikennöi Kauppatorilta pysäkiltä T1 5-10 minuutin välein. Ensimmäinen bussi lähtee 1 h 20 min ennen ottelua ja viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen pelin alkua. Paluukuljetukset takaisin kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. 

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät täältä.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa 
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan!  

Pelin jälkipuinti 
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Barissa. Tuttuun tapaan hallin tauluilla ja TPS:n Facebookissa myös Post Game Show sekä TS Lehdistötilaisuus.