061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
6.2.2018

Lauantaina 10.2. perheiden superpäivä!

Lauantaina 10.2. TPS kohtaa Porin Ässät. Kiihkeän kamppailun lisäksi luvassa on koko perheen superpäivä sekä urheilulegendoja!

perheiden superpäivä.jpg

Paavo Nurmi Games järjestää nuorille liikuntapaikan G-katsomon taakse. Paikalta löytyy niin onnenpyörä, heittopöytä kuin yleisurheiluaktiviteettejä.

Lasten omassa Hunajamaailmassa on tuttua vilskettä sekä paljon mielenkiintoista tekemistä alle kouluikäisille lapsille. Jos Hunajamaailma on vielä vieras, niin voit tutustua siihen tarkemmin täältä. 

Luvassa on myös maskottien kohtaaminen. Jore-karhun kaverina lauantaina hallilla pyörivät niin Silja Linen Harri Hylje kuin Turun Osuuskaupan kaverukset Onni Orava ja Kengu-kenguru. Kuinka monta heistä saat samalla kertaa yhteiskuvaan?

legendoja hallin täydeltä.jpg

Matti Nykänen ja Juha Mieto Gatorade Centerissä

Lapsille ja lapsenmielisille on paljon tekemistä ja nähtävää erätauoilla. Myös varttuneemmille löytyy mielenkiintoista kuultavaa erien ulkopuolella, nimittäin Tepsin yhteistyökumppani Kymppi-Katto tuo lauantain otteluun neljä urheilulegendaa. 

Tule paikalle jututtamaan olympiavoittaja Juha Mietoa, olympiahiihtäjä Hilkka Riihivuorta, soudun mestaria Pertti Karppista sekä nelinkertaista olympiavoittaja Matti Nykästä. Legendat ovat haastattelussa ensimmäisellä erätauolla Hall of Fame -ravintolassa.

TPS-alumni vs. Ässät-alumni klo 14.15

Ennen Liiga-ottelua on luvassa ottelu täynnä legendoja, kun Tepsin ja Ässien alumnijoukkueet kohtaavat. 

Tepsin riveistä löytyvät mm. seuraavat legendat: Timo "Numppa" Nummelin, Kai "Kultaranne" Nurminen, Kimmo "Rintsi" Rintanen, Tom "Koikka" Koivisto ja Jukka Porvari.

Ässien riveissä viilettävät mm. Veli-Pekka Ketola, Ville Uusitalo, Aki Uusikartano ja Jouni Vento.

Alumni-otteluun pääset TPSÄssät-ottelun lipulla. 

sydänlapset.jpg

Lauantain ottelussa hyvän asian puolesta!

Kuluva viikko on sydänlasten viikko. Kampanjaviikon aikana on tarkoitus ennen kaikkea viestiä synnynnäisistä sydänvioista ja niiden vaikutuksesta pienen ihmisen elämään.

Myös TPS on mukana sydänlasten asialla.

Infoa pelistä 

Ovet
Ovet aukeavat aina viikonloppupeleissä (perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-ottelut) 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Tänään lauantaina 10.2. pääovi aukeaa klo 14.15. Klo 14.30 alkaa alumni-ottelu TPS:n ja Ässien alumnijoukkueiden välillä. Alumni-otteluun pääset Liiga-ottelun lipulla. Muut ovet aukeavat klo 15.30

Liput
Hallin lipunmyynti aukeaa ottelupäivinä samaan aikaan ovien kanssa. Voit ostaa lippusi ennakkoon myös verkkokaupasta.

Pysäköinti
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton. 

Nyt loppukauden parkkikortti hintaan 30€! Sisältää myös mahdolliset playoff-ottelut.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan! 

Pelin jälkipuinti
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Barissa. Tuttuun tapaan hallin tauluilla ja TPS:n Facebookissa myös Post Game Show sekä TS Lehdistötilaisuus. Lauantain ottelun jälkeen Edisonin jälkipelit Bar Edisonissa osoitteessa Kauppiaskatu 4.

Seuraavat kotiottelut

La 17.2. klo 17 TPS-Lukko. Osta liput täältä!
Ti 27.2. klo 18.30 TPS–Jukurit. Osta liput täältä!
La 3.3. klo 18:30 TPS-Pelicans. Osta liput täältä!