071

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
6.10.2017

Lauantain perhepelin ennakko-ottelussa pelaavat Suomen seniorimaajoukkue ja TPS-legendoja vilisevä Master Movement

Lauantain TPS–KalPa-perhepeli tarjoaa kiekkoviihdettä monen ikäiselle. Ennen perhepeliä Suomen seniorimaajoukkue kohtaa vanhoilla TPS-pelaajilla höystetyn Master Movementin. Ottelu alkaa kello 13.30 ja tähän tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Kentällä nähdään tuttuja hahmoja: seniorimaajoukkueessa pelaavat muun muassa Marko Jantunen, Niko Mikkola, Timo Pärssinen, Juuso Riksman ja Ville Uusitalo. Valmennuksessa ovat jo legendaariset Alpo Suhonen sekä Pentti Matikainen.

Toisessa joukkueessa pelaavat muun muassa Kai Nurminen, Arto Vuoti, Kimmo Eronen, Arttu Virtanen, Tom Koivisto ja Markus Laine. On puhuttu myös viime hetken yllätysvahvistuksista.

Illalla Toygroupin isännöimässä KalPa-pelissä lasten oma Hunajamaailmaa on laajennettu lasten kuntosalilaitteilla ja jännittävällä kosketusnäyttöpelillä. Lisäksi G-katsomon takana on pöytäjääkiekkopelejä, keppihevosrata, juoksurata sekä lämäripiste tutkan kera.

Hallin kioskeissa on koko perheelle suunnattuja tarjouksia ja KalPa-pelin kaupanpäälliseksi saa vielä liput CHL-peliin Nottinghamia vastaan.

Tervetuloa seuraamaan alumnipeliä klo 13.30 ja TPS–KalPa-ottelua klo 17.00!

Nurminen.jpg