281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
6.4.2018

Lauantain kiekonpudottajana toimittaja Rebekka Härkönen 

HC TPS haluaa kunnioittaa yhteiskunnalle tärkeitä ammattiryhmiä avauskiekon pudottajina. CHL-peleistä tuttu käytäntö jatkuu playoffseissa. Lauantain TPS–Tappara-semifinaaliottelun avauskiekon pudottaa Turun Sanomien ja Lännen Median palkittu toimittaja Rebekka Härkönen.

Jääkiekko-ottelun avauskiekon pudottaminen on aina kunniatehtävä. Syksyllä kahdessa TPS:n CHL-pelissä kiekon pudottivat poliisi ja ambulanssissa toimiva ensihoitaja.

Kevään semifinaaleissa TPS jatkaa perinnettä ja keskiviikon avausottelussa Tapparaa vastaan kiekonpudottajaksi pyydettiin pitkäaikaista opettajaa.

Lauantain kiekonpudottajaksi on pyydetty toimittajakunnan edustaja Rebekka Härkönen. Härkönen työskentelee tällä hetkellä Lännen Median toimituksessa Helsingissä ja Turun Sanomissa. Härkönen on monen kollegansa ohella kohdannut työtehtävissään vakavaa uhkailua, joka on muuttunut viime aikoina hyvin rankaksi.

Suomi on sananvapauden kärkimaita, mutta viime aikoina useat toimittajat Härkösen ohella ovat kohdanneet vihapuhetta ja jopa henkeen ja terveyteen liittyviä uhkauksia. TPS haluaa eleellään ottaa selkeästi kantaa ja antaa tukensa kaikille toimittajille. On selvää, että kenenkään ei pidä työssään tai vapaa-ajallaan kohdata minkäänlaista uhkailua.

TPS kohtaa Tapparan Turussa lauantaina kello 17.00. Kiekonpudotus tapahtuu juuri ennen ottelun alkua.