021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
15.2.2018

Kysymyksiä ja vastauksia seurakortista

Jalkapallo- ja jääkiekko-TPS:n lanseeraama seurakortti on saanut innostuneen vastaanoton. HC TPS:n lipunmyyntipäällikkö Jarkko Metsomäki vastaa muutamiin yleisimpiin kysymyksiin.

TPS-seurakortti-WWW-HC-1140x380_preview.png

Mitä kortti maksaa?

Seurakortin voi maksaa

a) kertamaksulla vuodeksi (230,64 €), jolloin keskikuukausihinnaksi tulee 19,22 €.

b) kuukausimaksulla, jolloin kuukausihinnaksi tulee 22,00 €.

Kuukausimaksulla asiakas sitoutuu 12 kk:n sopimukseen, jonka jälkeen kausikortti jatkuu toistaiseksi kuukausi kerrallaan. Yhden yksittäisen TPS:n kotiottelun pääsylipun hinta laskee näin alle viiteen (5) euroon. Sitovat kausikorttien varaukset oheisen linkin kautta: https://www.lyyti.in/TPSyhteiskausikortti

Pystyykö kausikortin maksamaan virikeseteleillä, kuten Smartum?

Maksuvälineenä käyvät samat kuin TPS:n jääkiekkopeleissä muutenkin, eli Smartum-kortti, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli ja Tyky-kuntoseteli sekä ePassi (mobiilimaksu). Tarkemmat ohjeet ja maksuaikataulu tulevat, kun tiedämme toteutuuko kampanja.

Onko seurakortin hinta sama myös eläkeläisille, opiskelijoille ja lapsille?

Kyllä.

Myydäänkö seurakorttia pyörätuolikatsomoon?

Kyllä.

Haluan nähdä kausikorttipaikalta jääkiekon pudotuspelit myös neljännesfinaalien jälkeen. Miten toimin? Mitä maksaa semifinaalien ja finaalien näkeminen?

Seurakorttikampanjan toteutuessa kortin ostaneet voivat ostaa playoffs-kausikortin jatkopeleihin. Paikat playoffs-peleihin saattavat vaihdella, koska irtolippujen myynti on alkanut ennen kampanjan toteutumista. Vahvistamme pudotuspelien hinnat 1.3.

Onko kortti henkilökohtainen vai voiko korttia lainata perheenjäsenelle tai ystävälle?

Todellinen TPS:n ystävä käy kaikissa otteluissa, mutta kortin voi lainata.

Saanko liput irtolippuina?

Seurakortti toimitetaan asiakkaalle muovisena korttina.

Voiko kortin irtisanoa?

Seurakortin ehdoissa lukee, että kortti on ensimmäisen vuoden määräaikainen. Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu kuukausiveloitteisessa kortissa kuukauden kerrallaan.

Voinko valita itse paikkani Gatorade Centerin yläkatsomossa ja Veritas Stadionilla?

Seurakortilla pääsee jääkiekko-otteluissa yläkatsomoon tai B4-kannattajakatsomoon. Veritas Stadionilla kortilla pääsee erikseen määriteltyihin paikkoihin. Paikkatoiveen saa esittää katsomo- ja rivikohtaisesti tilausta tehdessä. Kaikki toiveet pyritään täyttämään.

Saako seurakortilla jääkiekossa samat edut kuin kausikortilla tai kannattajakausikortilla?

Kyllä. Edut ovat samat, eli Gatorade Centerillä on mm. oma sisäänkäynti. Lisäksi kausikorttilaisille on omia etupelejä. Ravintoloiden edut päätetään jääkiekko-otteluissa kauden jälkeen.

Voiko kannattajakausikortin ostaa edelleen vain jääkiekkoon?

Kyllä voi. Julkaisemme hinnat kesällä.

Olen ostanut jo jalkapallon kausikortin ja haluan siirtyä seurakortin ostajaksi. Mitä minun pitää tehdä?

Voit päivittää kausikorttisi seurakorttiin kampanjan toteutuessa välirahalla. Summat ilmoitetaan lähipäivinä. Otathan huomioon, että seurakortissa istumapaikat ovat jalkapallossa ja jääkiekossa ennalta määritettyjä.

Mihin peleihin seurakortilla pääsee?

Seurakortilla näkee kaikki joukkueiden kotiottelut. Jalkapallon puolella tämä tarkoittaa Veikkausliiga-otteluita, harjoituspelejä sekä Suomen Cupin otteluita. Jääkiekon puolella seurakortilla pääse Liiga-otteluihin, harjoituspeleihin sekä CHL-otteluihin. Lisäksi kampanjan toteutuessa kortilla näkee myös HC TPS:n neljännesfinaaleiden 2018 koti-ottelut.

Voit lähettää lisäkysymyksiä sähköpostilla osoitteeseen kausikortit@tps.fi

Tilaa seurakortti Lyytin sivuilla

Lue lisää: TPS jääkiekko ja jalkapallo lanseeraavat yhteisen kausikortin