051

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
28.3.2018

Kokoonpano TPS–SaiPa -kotipeliin

Turkulaisten kovista toiveista huolimatta neljännesfinaalisarja ei päättynyt vielä maanantaina, vaan SaiPa taisteli kotiyleisönsä edessä ensimmäisen voiton.  

tps-saipa.png

Otteluvoitot ovat tässä vaiheessa sarjaa 3–1 TPS:lle, eli semifinaalipaikka on edelleen vain yhden voiton ja onnistuneen illan päässä. Sitä lähdetään nyt hakemaan keskiviikkoiltana kotiyleisön edessä.

Gatorade Centerissä on aiemmin päästy nauttimaan varsinaisesta maaleilla ilottelusta, kun Tepsin ensimmäinen kotipeli päättyi 4–3 ja seuraava 7–0. Edellisen pelin sankariksi nousi 1+4 tehoilla Oula Palve ja koko huippuvireessä oleva kakkosketju. 

Keskiviikkona voi odottaa, että SaiPa lähtee kamppailemaan tiukalla, periksi antamattomalla puolustuksella, sillä hyökkäyspään tehoissa turkulaisia on vaikea lähteä haastamaan. 

Ehkä isoin ero maanantaihin tullaan Turussa näkemään siinä, että TPS:n kapteeni Tomi Kallio palaa askiin. Paluuta on odotettu kuumeisesti runkosarjan lopusta asti.

- Tosi tärkeää saada Kallio taas mukaan, kommentoi asiaa myös Tepsin puolustaja Jani Forsström. 

– Tompasta on näkynyt koko ajan kova halu pelata. Hän auttaa meitä varmasti tosi paljon, ja nyt on ihan hurjasti laajuutta myös hyökkäyksessä. 

Sekin tietysti vaikuttaa, että takana on nyt ensimmäinen häviö. SaiPan voittaminen on edelleen enemmän kuin mahdollista, mutta ihan vasemmalla kädellä hutaisten sekään ei suju.

- Pieniä juttuja pitää parantaa, joissa ei Lappeenrannassa onnistuttu, Forsström summaa. 

– Palataan samaan draiviin kuin lauantaina. Ei siinä sen suurempaa tarvii tehdä, kun peli on kulkenut niin vahvasti viime aikoina.

Lue lisää Forsströmin mietteitä! 

TPS–SaiPa Gatorade Centerissä ke 28.3. klo 18.30.
Ovet auki klo 17.00. Osta lippusi täältä!

Muista myös Happy Hour klo 17-18!

TPS:n kokoonpano

1. Kenttä
10 Eric Perrin – 81 Ilari Filppula – 71 Tomi Kallio
7 Henrik Tallinder – 49 Ilkka Heikkinen

2. Kenttä 
52 Petrus Palmu – 89 Oula Palve – 18 Zach Budish
4 Olli Juolevi – 36 Elmeri Eronen

3. Kenttä
25 Teemu Väyrynen – 37 Patrik Virta – 51 Markus Nurmi
2 Mark Fraser – 26 Lucas Ekeståhl-Jonsson

4. Kenttä
84 Ilkka Pikkarainen – 29 Jonne Virtanen  – 48 Lauri Pajuniemi
20 Jani Forsström 

Maalissa
34 Oskari Setänen (aloittava)
32 Rasmus Tirronen

Loukkaantuneet:
44 Elias Karvonen 

Ei ottelukokoonpanossa:
40 Martin Berger
41 Oskari Siiki
43 Otto Nieminen
56 Hannu Kuru
67 Jasper Lindsten

Infoa pelistä

Liput 
Hallin ovimyynti aukeaa ottelupäivinä tunti ennen ottelua. Voit ostaa ennakkoon lippusi myös verkkokaupasta.

Ovet auki poikkeuksellisesti jo klo 17
Ovet aukeavat ottelutapahtumiin yleensä perjantaisin ja lauantaisin aina 1,5 tuntia ennen ottelua ja arkisin (maanantaista torstaihin) 1 tunti ennen ottelun alkua.

happy-hodari.jpg

Seurajuoma & Happy Hour
Mustavalkoista seurajuomaa saa nyt hallin ravintoloista. Seurajuomaa hyvässä seurassa! Lisäksi keskiviikko-iltana Sport Baarissa on Happy Hour -hinnat! Eli ensimmäisen puolen tunnin (klo 17-17.30) aikana hanajuomat -50% ja viidellä eurolla seuraavan puolen tunnin ajan (klo 17.30-18).

Lisäksi ennen peliä kaikista Sibylla-kioskeista hodari ja limu yhteensä 5 €.

Pysäköinti 
Gatorade Centerin alueella on noin 1200 pysäköintipaikkaa. Paikoitusmaksu 6 € rahastetaan saavuttaessa Gatorade Centerin paikoitusalueelle. Suosittelemme varaamaan käteistä maksua varten. Invapaikoitus on Gatorade Centerin pääsisäänkäynnin läheisyydessä ja se on maksuton.

Nyt loppukauden parkkikortti hintaan 30 €! Sisältää myös mahdolliset playoffs-ottelut. Ota yhteyttä tps@tps.fi, mikäli haluat oman parkkikorttisi.

Matsibussi
Turun seudun joukkoliikenteen linja 100 liikennöi Kauppatorilta pysäkiltä T1 5-10 minuutin välein. Ensimmäinen bussi lähtee 1 h 30 min ennen ottelua ja viimeinen vuoro lähtee Kauppatorilta 20 minuuttia ennen pelin alkua. Paluukuljetukset takaisin kauppatorille ottelun jälkeen 45 minuutin ajan. 

Turun seudun joukkoliikenteen hinnastot löytyvät täältä.

TietoAreenan "Ehkä Turun kovin lämäri?" -kisa 
Toisella erätauolla kilpaillaan lämärikisassa. Tervetuloa seuraamaan!  

Pelin jälkipuinti 
Pelin jälkeen parhaiden pelaajien haastattelut Sport Baarissa. Tuttuun tapaan hallin tauluilla ja TPS:n Facebookissa myös Post Game Show sekä TS Lehdistötilaisuus.