071

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
10.10.2017

Kokoonpano TPSNottingham Panthers -kotiotteluun

Viime viikolla Nottinghamissa pelatussa ottelussa Panthers varmisti jatkopaikkansa CHL:ssä ensimmäisenä brittiläisenä joukkueena. Kotivoitto mutkisti TPS:n mahdollisuuksia jatkopeleihin, mutta mahdotonta jatkoon pääsy ei ole.

Nottingham on lohkon kärjessä 11 pisteellä, mutta kolmen seuraavan joukkueen piste-ero on tasainen. Toisena lohkossa on Mountfield HK seitsemällä pisteellä, SC Bern on kolmantena kuudella pisteellä ja TPS neljäntenä myös kuudella pisteellä. Mikäli TPS onnistuu kairaamaan tiistaina kotonaan kolmen pisteen voiton, on sillä vielä mahdollisuus jatkaa CHL-pelejä. Mutta myös illan toisen ottelun tulos vaikuttaa lohkon sijoituksiin.

Illan myöhäisemmässä eli klo 20.45 Sveitsissä alkavassa ottelussa kohtaavat SC Bern ja Mountfield HK. Mikäli Bern tai Mountfield onnistuu voittamaan varsinaisella peliajalla, nousee tällöin turkulaisjoukkueen tie pystyyn. Jos Bern voittaa jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa ja TPS voittaa oman ottelunsa varsinaisella peliajalla, jatkuvat TPS:n pelit pudotuspeleissä. Lohkosta pääsee seuraavalle kierrokselle kaksi joukkuetta. 

 

Ilari Filppula ja Eric Perrin ovat ylävartalovamman vuoksi sivussa. Ilkka Heikkisen tilannetta seurataan päivittäin.