021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
1.2.2018

Kokoonpano Pelicans–TPS-vieraspeliin

TPS lähtee Lahteen hakemaan voittoa Pelicansista ja korkkaa helmikuun vauhdilla. Molemmilla joukkueilla on näin runkosarjan päätöksen uhkaavasti lähestyessä näytön paikka: yskivä peli pitäisi saada rullaamaan ja sen kautta elvytettyä niin oma kuin kannattajienkin usko voittomahdollisuuksiin. Paineet ovat kovat, kun viimeiset pudotuspelipaikat pistetään jakoon ja jokaisesta pisteestä joutuu taistelemaan viimeiseen asti. 

pelicans-tps-kokoonpano.png

Turussa painetaan nyt lauantaisen, Lukosta otetun voiton valaman uskon voimalla. Tällöin nähtiin pilkahdus siitä, mitä joukkue vielä vuoden ensimmäisinä päivinä oli: sarjan ehdottomia kärkijoukkueita.

Kiitos loistavan alkukauden, on TPS säilyttänyt paikkansa sarjataulukon kakkosena viimeaikaisten vaikeuksien läpi. Ero ykkösenä viihtyviin Kärppiin on kuitenkin päässyt kasvamaan vähän turhan suureksi. Samalla JYP on päässyt kirimään aivan kannoille ja on valmis menemään ohi. Tätä lähdetään nyt Lahteen korjaamaan.

Pelicans on nähty yleisön edessä viimeksi 28.1., kun Liiga-kiekkoa tarjoiltiin Tallinnassa ensimmäistä kertaa historiassa. Tiukka kamppailu meni voittomaalilaukauksille asti, mutta voitto lähti lopulta HPK:n mukana Hämeenlinnaan.

TPS kohtasi puolestaan 30.1. tiistaisessa kotipelissä Ilveksen, jolle hävisi turkulaisyleisön harmiksi lopulta maalein 1–2. 

Tepsi peräänkuuluttaa nyt joukkueelta ennen kaikkea tehokkuutta ja viimeistelyä. Edellinen peli oli varmasti taas sellainen näpäytys sormille, että jokainen haluaa nyt päästä esittelemään parastaan. Lahdessa ei kotijoukkuetta tulla päästämään helpolla.  

Pelicans – TPS to 1.2. klo 18.30 Isku Areenalla

1. Kenttä 
37 Patrik Virta – 10 Éric Perrin – 71 Tomi Kallio
7 Henrik Tallinder – 36 Elmeri Eronen 

2. Kenttä
52 Petrus Palmu – 81 Ilari Filppula – 51 Markus Nurmi
2 Mark Fraser – 49 Ilkka Heikkinen

3. Kenttä 
25 Teemu Väyrynen – 56 Hannu Kuru – 41 Oskari Siiki
20 Jani Forsström – 26 Lucas Ekeståhl-Jonsson

4. Kenttä
43 Otto Nieminen – 29 Jonne Virtanen – 48 Lauri Pajuniemi
4 Olli Juolevi  

Maalissa
34 Oskari Setänen (aloittava)
32 Rasmus Tirronen 

Loukkaantuneet:
44 Elias Karvonen
67 Jasper Lindsten 

Ei ottelukokoonpanossa:
40 Martin Berger
45 Olli Kaskinen
54 Kaapo Kakko
58 Joonas Savolainen
65 Topi Taavitsainen
84 Ilkka Pikkarainen