071

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
28.12.2017

Kokoonpano KooKoo–TPS-vierasotteluun

"KooKoo ei ehkä ole se taitavin joukkue, joten heidän pelinsä perustana on kova työ ja luistelu. Tämän tyyppisiä joukkueita vastaan kaikki lähtee aina siitä, että olemme valmiita lyömään kaiken sekaan ja pistämään kovan kovaa vasten", Eric Perrin kommentoi vierasennakossa.

Kauden aikana lanseerattu #EkiWatch on lähellä huipentumistaan. Otakar Janeckyn ohittaminen kaikkien aikojen pistepörssissä ja sen myötä kaikkien aikojen ulkomaalaisen pistemiehen titteli siintää enää kahden pisteen päässä.

Eräs TPS-kannattaja vaatikin Twitterissä tiistain ottelun jälkeen, että mikäli “Eki” saa Kouvolassa tehomerkinnän, olisi valmennuksen penkitettävä hänet välittömästi, jotta homma hoituisi lopulta kotiyleisön edessä lauantaina. Asiasta oli tietysti kysyttävä myös Perrinin itsensä mielipidettä. Jo kysymyksen puolivälissä Perrin repeää nauruun.

— Jos kannattajat niin toivovat, niin annetaan palaa vain! Saisinpahan lisää lepoaikaa ennen lauantaita.

Ilari Filppula, Kaapo Kakko ja Olli Kaskinen ovat kipeänä. Henrik Tallinder on ylävartalovamman vuoksi vielä noin pari viikkoa sivussa. Otto Nieminen on neljän viikon ajan pois kaukalosta. Topi Taavitsaisen tilannetta seurataan päivä kerrallaan.