061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
3.5.2017

Kausikortit 2017-2018 myynnissä nyt!

Kausikorttien myynti kaudelle 2017-2018 on käynnistynyt! Varmista paikkasi tulevalle Liiga-kaudelle ja ole osa mustavalkoista tarinaa. Kausikortti tulee varmasti olemaan edullisin ottelukohtainen tapa olla mukana seuraamassa TPS:n otteluita Gatorade Centerissä. Kausikortilla säästät ennakkolippuihin verrattuna jopa yli 20% lipun hinnasta.

Kausikortit ovat myynnissä TPS:n lippukaupassa sekä TPS-toimistolla. Toimisto on auki arkisin klo 9-15.

Ensi kaudella kausikorttilaisten palveluihin keskitytään yhä enemmän ja heille tulla suuntaamaan omia TPS-etuja. Uusia mainittavia etuja ovat mm. CHL-ottelut ja mahdollinen parkkietu. 

Hinnoittelussa on tapahtunut katsomoittain jonkin verran muutoksia pohjautuen käyttöasteeseen ja tutkimusdataan. Kausikorttien hinnat ovat yhdenmukaisemmat useampien katsomoiden osalta pohjautuen tämän hetkisten palveluiden tarjontaan.

Kannattajakausikortit jatkavat valikoimassa edelleen. Hinnassa tulee olemaan korotusta viime vuoteen verrattuna, mutta ottelukohtainen hinta jää yhä vain 5 euroon. Erityisryhmille eli eläkeläisille, invalideille, opiskelijoille ja työttömille TPS tulee jatkossa tarjoamaan yhä paremmat edut – etu on jopa 50 % kausikortin hinnasta. Aikaisempi nuorisokausikortti toimii jatkossa myös yhtenä erityisryhmänä.

Uusina tuotteina tulevat myyntiin lasten kausikortti, combokortti sekä kausikorttimahdollisuus yläkertaan. Yläkerrasta avataan kausikorttimyyntiin E3-, E5- ja E7-katsomot. Yläkerran kausikorteissa tulisi saavuttaa 200 kpl määrä, että yläkatsomoiden aukiolo voidaan varmistaa kaikkiin kotiotteluihin. Mikäli raja ei ylity, on kausikortin yläkatsomoihin ostaneilla mahdollisuus vaihtaa paikkaa tai perua osto. Ostajiin tullaan tarvittaessa olemaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Combokausikortin ideana on toimia etuna lapsiperheille, mutta myös muille aikuinen + lapsi -yhdistelmille. Aikuisen ja lapsen ei tarvitse olla samasta perheestä. Näillä uusilla kausikorteilla mahdollistetaan uuden sukupolven pääseminen edullisemmin mukaan TPS:n ottelutapahtumiin luomaan perinteitä ja yhteisöllisyyttä.  

Normaalihintaisen kausikortin kaudella 2016-2017 omistaneilla on mahdollisuus saada uudesta kausikortistaan alennusta 10 % tuomalla uuden kausikorttilaisen mukaan kaudelle 2017-2018. Myös uusi kausikorttilainen saa edun käyttöönsä. Tämä etu on lunastettavissa toimistolta ostettaessa ja voimassa 16.6.2017 saakka.

D-päädyn suunnitelmat ovat vielä avoinna ensi kauden osalta. Tiedotamme niistä kesän aikana.

OSTA KAUSIKORTTISI TÄÄLTÄ

Kausikorttilaisten etuja 2017–2018

 • CHL-runkosarjaottelut 2017-2018 sisältyvät kausikorttiin
 • Oma paikka koko kauden ja etuosto-oikeus mahdollisiin CHL- ja Liiga-pudotuspeleihin 2017-2018
 • Oma sisäänkäynti Gatorade Centeriin
 • Parkkikortti (arvo 90 €) TAI kahvikupongit (30kpl, arvo 75 €) normaalihintaisen A- ja C-kausikorttien ostajille (ei alarivit)
 • TPS Shop -15 % kausikortilla
 • TPS-lounasetu Gatorade Centerissä
 • TPS A-nuorten ottelut samalla kausikortilla
 • Hunajamatsit 1krt/kk, erikoisetuja kausikorttilaisille
 • Tarjous Ruutu+ Viihde & Urheilu -palvelu 12 kuukauden tilaus 14,95 €/kk (norm. 24,95€)
  • Pyydä koodi kausikortit@tps.fi 
 • Normaalihintaisen A/B/C-kausikortin (kat. I - IV) hankkineille tarjolla pääsylippuja vieraspeleihin (KooKoo, Lukko, Ässät, Pelicans, Saipa ja Ilves)
 • Kausikorttilaisten oma palvelu kausikortit@tps.fi
 • Aitioarvontaa ja muita palkintoja
 • Lisää etuja kesän kuluessa ja kauden aikana

Kaikki ennen 16.6.2017 kausikortin uusineet saavat myös ainutlaatuisen TPS-kaulahuivin (kaulahuivi ei tule myyntiin ja toimitus tapahtuu ennen kauden alkua) sekä otteluliput 18.-19.8.2017 järjestettävään TPS:n omaan turnaukseen, missä ovat mukana TPS, Ässät, Lukko ja Växjö Lakers Ruotsista.

Kausikortin ostaminen / jatkaminen

Kausikortin ostaminen ja uusiminen onnistuvat ensisijaisesti TPS:n lippukaupan välityksellä tai toimistolla arkisin klo 9–15. Vanhoille kausikorttilaisille paikat pysyvät varattuna aina 15.8.2017 saakka.

Uusille tilaajille kausikortti tulee muovikorttina tai irtolippuina. Lisäksi kaikilla on mahdollisuus ottaa oman kausikortin kanssa rinnakkain toimiva mobiilikausikortti.  

Erikoishintaisissa korteissa on alennusetu todistettava kaudelle 2017-2018. Mikäli et ole aiemmin uusinut kausikorttia TPS Lippukaupan välityksellä netissä, ole ensin yhteydessä kausikortit@tps.fi tai 040 550 9510 / Jarkko Metsomäki. 

Toimistolla maksun voi suorittaa joko käteisellä tai pankkikortilla ja useimmilla luottokorteilla. Meillä käyvät myös monet kulttuuri- ja virikesetelit. (Smartum-kortti, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Edenredin Virikeseteli ja Ticket Mind&Body -kortti sekä Tyky-kuntoseteli).

HUOM! Jatkossa tulemme pitämään yhteyttä kaikkiin kausikorttilaisiin yhä enemmän vain sähköisten kanavien kautta, joten varmistathan, että meillä on aina ajankohtaiset yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi käytössämme. Lähetä omat tiedot sähköpostilla kausikortit@tps.fi (nimi, osoite, puhelinnumero ja istumapaikka). 

Hyvitykset Playoffs 2017 -kausikorteista

Mikäli sinulla oli Playoffs 2017 -kausikortti, tulee hyvitys suoraan nykyiseen kausikorttiisi.

image001-1.png