081

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
7.1.2018

Kärpät vei tiukan kamppailun Raksilassa

Oulun Raksilan loppiaisillassa nähtiin Liigan kärkijoukkueiden vauhdikas ja tasainen kiekkoilta, jonka kotijoukkue Kärpät lopulta voitti 5–3. Raportti TS Kiekon sivuilla.

Tepsi isännöi perjantaina hallitsevaa mestaria Tampereen Tapparaa ja matkasi lauantaiksi perjantain levännyttä sarjajohtaja Kärppiä vastaan.

– Paljoon olen tyytyväinen. Viidellä viittä vastaan pelattiin hyvin, pelattiin vahvaa päätypeliä ja saatiin Kärppiä jo vähän köysiinkin, mutta lopulta ei pystytty ottamaan pinnoja. Kärpät oli parempi 53, paketoi Kaskinen iltaa.

Tepsi tuli otteluun sähäkästi ja tuuletti 10 johtomaalia jo ensimmäisessä vaihdossa Ilkka Heikkisen pommittaessa kiekon Kärppien maaliin ennen kuin yksikään kärppä oli edes ehtinyt koskea kiekkoon.

TPS johti iltaa kolmeen otteeseen ja hukkasi 22-tilanteessa kahden minuutin kahden miehen ylivoiman ottelun puolivälin alla.

– Pelattiin hyvää ylivoimaa ja jatkettiin sen jälkeen hyvällä otteelle, kehui Kaskinen omiaan, vaikka ylivoimamaali jäi iskemättä.

Tepsin paras ketju oli Ilari Filppulan vitja, joka onnistui aika nopeasti ylivoiman jälkeen viemään vieraat kolmannen kerran johtoon. Kolmikko Patrik Virta – Filppula – Petrus Palmu teki vieraiden 21-johtomaalinkin.

– Pelattiin ihan hyvä peli, ketjuna ja joukkueena, mutta vähän torsoksi jäi, kuten koko viikko kun hävittiin molemmat vieraspelit, arvioi Filppula ketjuaan ja joukkuettaan.

Filppula arveli ottelun ratkenneen lopulta jäähyihin.

– Otettiin liikaa hups-jäähyjä, minäkin yhden. Nyt Kärpät teki kaksi ylivoimamaalia. Vaikka aina ei tulisi maaliakaan, niin rangaistukset heilauttavat pelin painopistettä. Kärpät pääsi nyt pelin päälle lopussa, mietti Filppula.

Seuraavaksi TPS pelaa kotonaan Gatorade Centerissä torstaina 11.1. KooKoota vastaan.