071

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
25.10.2017

Kalavelat maksuun vierasturneen päätteeksi

Tepsin kolmen pelin mittainen vierasputki tulee päätökseensä Porissa. Kauden toinen kasitien derby Ässiä vastaan tarjoaa Tepsille mahdollisuuden revanssiin viime viikolta, jolloin Ässät onnistui nipistämään rankkarivoiton Turusta.

Tiistaina TPS teki yhden kauden pidemmistä reissuistaan, kun joukkueen bussi kaartoi Mikkelin jäähallin pihaan. TPS:n 95-vuotissynttärit meinasivat ensimmäisen erän perusteella muuttua sysimustiksi, kun kotijoukkue Jukurit pisti lätkän verkkoon käytännössä jokaisesta saamastaan maalipaikasta johtaen erätaukoon mennessä jo 3-0.

TPS ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt, vaan tuli toisessa erässä väkevästi peliin ja kolmannessa erässä rinnalle ja lopulta myös ohi voittaen pelin jännien vaiheiden jälkeen maalein 4-5.

— Joskus lätkä on vain hassua, että viet peliä, mutta kaveri iskee paikoista maalit. Uskoimme kuitenkin itseemme ja kyllähän se kertoo joukkueesta paljon, että siitä vielä noustiin, kertaa ottelussa liigauransa kolme ensimmäistä pistettä nakuttanut Olli Juolevi.

Juolevilla on nyt takana viisi ottelua Tepsissä ja pelituntuma uudessa joukkueessa sekä sarjassa on löytynyt valtavan nopeasti. Juolevin peliaika on kasvanut pikkuhiljaa peli peliltä ja kahdessa viime pelissä hän on saanut myös erikoistilanteissa vastuuta. Mikkelissä Juolevin peliaika ylitti ensimmäisen kerran 20 minuutin rajan.

— Se oli alusta asti suunnitelmana, että tulen rauhassa tähän sisään ja saan varmasti hyvän startin, kun jätkät ovat kuitenkin painaneet yhdessä jo useamman kuukauden verran täydellä teholla.

Tuloksellisesti Ässät pelaa tällä hetkellä hyvää jaksoa, sillä se on voittanut viidestä edellisestä pelistään neljä. Huomattavaa on kuitenkin se, että viime aikoina Ässät on tehnyt tulosta lähes yksinomaan vieraskaukalossa. Viidestä edellisestä kotiluolassaan käydystä mittelöstä on Ässien saldo komistunut vain kolmella pisteellä.

Kauden toinen kohtaaminen Ässiä vastaan tuleekin eteen nopeasti, sillä joukkueet kohtasivat Turussa viime viikon tiistaina. Tuolloin Ässät vei voiton rankkareilla maalein 2-3, joten Tepsillä onkin mukavasti tavaraa hampaankolossa Porin reissua varten.

— Ässät on taisteleva ja luisteluvoimainen porukka, joka pelaa kovaa. Viimeksi oli heitä vastaan tiukka peli. Vielä kun en muita joukkueita kovin hyvin tunne, niin on kiva pelata jo tutuksi tullutta vastustajaa vastaan, kun tietää mitä on tulossa.

 

juolevi2.jpg