021

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Jukurit KE 3.3. 18:30
28.1.2018

Jasper Lindsten palkittiin Varsinais-Suomen Urheilugaalassa

TPS-hyökkääjä Jasper Lindsten on palkittu Gatorade Centerissä järjestetyssä Varsinais-Suomen Urheilugaalassa. Lindsten sai Vuoden läpimurto -palkinnon.

Lindsten2_600x400.jpg

Perusteluina vuoden läpimurron valinnalle ovat saavutukset joko joukkueurheilussa tai yksilölajeissa. Valintaan eivät vaikuta aikaisemmat meriitit, vaan ainoastaan vuoden 2017 saavutukset.

– Jasper löi itsensä läpi jääkiekon SM-liigassa ollen kaudella 2016–2017 joukkueensa kolmanneksi paras pistemies. Hän voitti keväällä koko SM-liigan plus–miinus-tilaston tuloksella +28. Hän nousi keväällä 2017 koko Suomen jääkiekkoa seuraavien ihmisten tietoon, palkintoperusteissa sanottiin.

Palkinnon jakoivat TPS:n jääkiekon 1976 Suomen mestarit Seppo Lindström ja Rauli Tammelin. Gaalassa oli mukana myös vuoden 1956 mestaruusjoukkueen pelaajia.

Tilaisuudessa julkaistiin myös lajikohtaiset parhaat maakunnalliset urheilijat. Paras jääkiekkoilija oli TPS:n Tomi Kallio.

TPS-perheelle muutakin tunnustusta

Myös TPS:n jalkapallo sai kunniaa upean liiganousunsa ansiosta: raitapaidat palkittiin mm. Vuoden urheiluteosta ja Vuoden sykähdyttävimmästä urheilutapahtumasta.

Jalkapallon palkinnoista on hyvä mainita myös naisten edustusjoukkueessa pelaava Elli Pikkujämsä. Hänet valittiin Vuoden nuoreksi urheilijaksi. Pikkujämsä on menestynyt jalkapallon lisäksi myös talvisessa slopestylessa. 

Teksti: Joona Haarala

vsugaala.jpg