061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
8.3.2018

HC TPS panostaa elämyksellisyyteen – rekrytoi liiketoimintajohtajaksi ison ohjelmatoimiston vetäjän

nettisivu-uutinen-kuva.jpg

HC TPS rekrytoi uudeksi liiketoimintajohtajakseen ohjelmatoimisto Fullsteam Agencyn toimitusjohtajan Heidi Ahon. Seuran tavoitteena on viedä Ahon johdolla ottelutapahtumat ja kotihallin palvelut uudelle tasolle. Aho aloittaa tehtävässään 1. huhtikuuta.

– HC TPS on kiinnostavassa uudelleenrakennusvaiheessa, ja seurassa halutaan tehdä asioita aidosti aivan uudella tavalla. Kilpailu ihmisten vapaa-ajasta on kovaa, ja se haaste meidän on nyt aika kohdata. Ottelutapahtumissa ja Gatorade Centerissä on vielä valtava määrä käyttämätöntä potentiaalia, sanoo Heidi Aho.

Turkulaislähtöinen Aho on ollut tuottamassa muun muassa Cheekin jäähallikiertuetta, Ruisrockia, Provinssi- ja Sideways-festivaalia. Uudessa tehtävässään hän haluaa luoda TPS:lle jääkiekkoliigan parhaan ottelutapahtuman ja järjestää jäähallissa ympäri vuoden laadukkaita tapahtumia.

– Haluan kehittää koko hallin vetovoimaa, tapahtumapalettia ja palveluita. Mitä paremmin ihmiset viihtyvät hallilla, sitä useammin he käyvät myös otteluissa, Aho summaa.

Ensimmäiseksi Aho lähtee luomaan halliin uutta katsomolohkon kokoista ravintola-aluetta, jonka on tarkoitus valmistua ensi kauden alkuun mennessä. Lisäksi hän aloittaa kehittämään katsojille ja yhteistyökumppaneille suunnattuja uudenlaisia palveluita.

Investoinnit tuottavat tuloksia

HC TPS on elänyt viimeiset vuodet keskellä suurta murrosta. Sekä urheilullinen että taloudellinen menestys ovat olleet heikkoa, mutta kurssi on saatu käännettyä määrätietoisella työllä. Joukkue lähtee tavoittelemaan kevään pudotuspeleistä tosissaan mitalia.

– Pelkkä joukkueeseen investointi ei enää riitä, ja sen vuoksi meidän täytyy kehittää kotiotteluista elämyksellisiä koko perheen tapahtumia. Nyt olemme saaneet yhden Suomen kovimmista tapahtumatuottajista johtamaan tätä kehitystyötä, sanoo HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola.

– Heidin saaminen seuraan on mielestäni voitto seuralle, Turulle ja koko jääkiekkoilevalle Suomelle. Hänen osaaminen ja kokemus tuovat mukanaan aivan uudenlaista ajattelua siihen, miten jääkiekko-ottelussa ja areenalla viihdytään.

Palveluita on jo viime vuosien aikana kehitetty vastaamaan paremmin erilaisten katsojien tarpeita. Hallista löytyy esimerkiksi suosittu lasten liikuntatila Hunajamaailma, moderni VIP-ravintola ja seuran perinteitä esittelevä Hall of Fame -alue.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Heidi Aho 
liiketoimintajohtaja (1.4.2018 alkaen) 
041 538 3169
heidi.aho@tps.fi 

Mika Eskola
toimitusjohtaja
040 551 6938
mika.eskola@tps.fi