151

karuselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
23.11.2017

Hannu Kuru Turun Palloseuraan – TPS solmi lisäksi useita jatkosopimuksia

Viime kaudet TUTOssa pelannut TPS-kasvatti Hannu Kuru siirtyy loppukaudeksi Turun Palloseuraan. 24-vuotiaan hyökkääjän sopimus TPS:n kanssa kattaa myös ensi kauden. Lisäksi TPS on solminut jatkosopimukset Elias Karvosen, Teemu Väyrysen, Jani Forsströmin ja Lucas Ekeståhl-Jonssonin kanssa. 
 
Hannu Kuru on viime viikkoina pelannut Liigaa lainasopimuksella TUTOsta yhteensä kolmen ottelun verran. Tehoja TPS-paidassa on otteluissa kertynyt 0+1=1. Kuru syötti tiistain TPS–Ilves-kotipelin kolmannessa erässä syntyneen Oskari Siikin maalin.

Neljälle pelaajalle jatkosopimukset

 
Elias Karvonen – 1 vuoden jatkosopimus
24-vuotias Elias Karvonen jatkaa Palloseurassa vuoden jatkosopimuksella. Tehot 3+8=11 kuluvalla kaudella nakuttanut turkulaishyökkääjä pelaa parhaillaan parasta Liiga-kauttaan. 
 
 
Karvonen3.jpg
 
 
Teemu Väyrynen – 2 vuoden jatkosopimus
Teemu Väyrysen sopimus kattoi aikaisemmin myös tulevan kauden, mutta sopimusta jatketaan kauteen 2019-2020 asti. 20-vuotias joensuulaishyökkääjä on 24 ottelussa tehnyt tehot 7+1=8.
 
Väyrynen.jpg
 
 
Jani Forsström – 2 vuoden jatkosopimus
31-vuotias Forsström on viime ottelut pelannut 21-vuotiaan Lucas Ekeståhl-Jonssonin pakkiparina. 20 ottelussa lahtelaispuolustaja on tehnyt tehot 0+2=2. 
 
Forsström.jpg
 
 
Lucas Ekeståhl-Jonsson  1 vuoden jatkosopimus
Kesällä 2017 Ruotsin Allsvenskanista Turkuun siirtynyt puolustaja jatkaa TPS:n riveissä myös seuraavalla kaudella. Tukholmasta kotoisin olevan Ekeståhl-Jonssonin kuluvan kauden tehotilasto on 1+8=9. 
 
Ekeståhl.jpg