061

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
22.4.2018

Eero Tuomisesta HC TPS:n viestintäpäällikkö

HC TPS Turku Oy on nimittänyt 36-vuotiaan Eero Tuomisen (YTM) viestintä- ja sisältöpäällikökseen. Tuominen aloittaa tehtävässään 1. toukokuuta.

eero_tuominen_rajattu.jpg

Eero Tuomisen työnkuvaan kuuluu mm. TPS:n päivittäisestä urheiluviestinnästä vastaaminen, sisältömarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän toteutus sekä kumppanuusmyynnin suunnittelu ja tuotanto.

– TPS:n toimiston ja koko organisaation ammattimaisuus on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Henkilökohtaisesti on ilo ja kunnia liittyä mukaan TPS-yhteisöön, jonka arkea ohjaa kunnianhimoinen ja kiehtova visio. Ammattimaisuus sekä resurssit antavat puolestaan puitteet siihen, että jokaisesta päivästä on mahdollisuus tehdä mestariteos. Tämä on tavoite, Tuominen kertoo.

Tuominen on aikaisemmin työskennellyt mm. Ilta-Sanomien jääkiekkotoimittajana sekä viimeksi Mikkelin Jukurien viestintäpäällikkönä.

– Se arvolataus, joka TPS:stä hehkuu ulospäin, on niin paljon muutakin kuin yksittäiset jääkiekko-ottelut. Omalta osaltani haluan tuoda seuraa sekä pelaajia entistä lähemmäksi turkulaisia sekä koko seutukuntaa. Uskon, että viestinnän, markkinointiviestinnän sekä sisällöntuotannon dynaaminen läsnäolo luovat tähän hedelmällisen kasvualustan, jatkaa Tuominen.

– Olen hyvin tyytyväinen, että saimme Eeron organisaatioon. Haluamme panostaa erityisesti viestinnälliseen sisällöntuottamiseen. Tavoitteena on lisätä pelaajista, valmennuksesta ja yleisesti seuran toiminnasta laadukasta sisältöä ja luoda lisäarvoa niin kannattajille kuin yhteistyökumppaneille, toimitusjohtaja Mika Eskola kertoo.

TPS:n tiedotuksesta tähän asti osa-aikaisesti vastannut tapahtumatuottaja Joona Haarala keskittyy jatkossa syvemmin päätyöhönsä, eli seuran otteluiden ja muiden tapahtumien tuottamiseen.